logo

Plasico IT Superstore

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Plasico IT Superstore е ритейл магазин за лаптопи, компютри, таблети, комуникационна и офис техника и периферия. Със своите 400 кв.м. площ и огромният асортимент от техника, която предлагаме, ние се нареждаме сред най - големите специализирани магазини за компютърна техника в България.

Мисия
Следвайки принципа клиентите са тези, заради които ние съществуваме, вече 10 години ние носим щастие на нашите клиенти, като им предлагаме решения, които удовлетворяват напълно техните нужди : От избора на правилният продукт, през безплатната консултация за начина на експлоатация, до гаранционното и извън гаранционно обслужване на продукта. За нашите доставчици, ние сме надежден, прогресивен и най-вече лоялен партньор, който за основа на бизнеса поставя дългосрочните отношения.

Визия
ONE Stop Technology SHOP или В подходящото време на точното място на най-добрата цена.Широкото портфолио от над 200 марки, които предлагаме, предоставя пълна свобода в избора на подходящият продукт, както и възможността всеки един да се тества на място напълно безплатно.

Сервизен център Plasico
С дългогодишният ни опит и техническото оборудване, с което разполагаме, ние се справяме с всички хардуерни и софтуерни проблеми в IT сферата, където технологиите позволяват.

Екипът
Млад, амбициозен, проактивен и винаги в крак с новостите на компютърният пазар. Споделяйки ценностната система на компанията, всички заедно работим в една насока, а именно всички страни да са удовлетворени от срещата ни с нас.

Десет Закона който Plasico.BG изповядва
1.Колосален избор от техника Пълна прозрачност при покупката. Винаги ще получите, това което сте поръчали!

2. Ние ви даваме възможност да върнете стоката в срок от 7 работни дни, в случай че продукта не Ви е харесал.

3. Пълна анонимност на личните данни- Plasico.BG гарантира за анонимността и защитата на вашите данни.

4. Гарантирана доставка до вашият адрес в уговорения срок.

5. Гаранция за най-добра цена.

6. Безплатна онлайн консултация – Ако не сте сигурни кой продукт е по-подходящ за вас, ние с удоволствие ще Ви помогнем.

7. Ние винаги сме с вас и винаги можете да разчитате на нас за съвет или помощ.

8. Ставайки наш клиент, никога няма да Ви се наложи да се обърнете към друг, защото ние се грижим за нашите клиенти.

9. Търсите продукт, който не намирате при нас? - Ние ще направим всичко възможно да Ви го доставим.

10. Имате технически проблем с продукта? - Ние ще го разрешим на всяка цена.