logo

Pantadesign

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Pantadesign е фирма за интериорен дизайн и производство на мебели, базирана в София . Предлага индивидуално обзавеждане за помещения, включващи тези на дома, офис сградите и различните обществени и търговски обекти. Услугите и експертиза обхващат целия процес, започвайки от идейния проект, през производството, стигайки до транспорта и монтажа на готовата мебел.

Тъй като фитмата работи заедно с клиента и взима предвид неговите специфични изсиквания и нужди, осигурява подходящото и оригинално решение за обзавеждането на помещенията. Философията на Pantadesign е в баланса между опростения съвременен образ в дизайна и качественото изпълнение в производството на крайния продукт.

Дизайнерите и конструкторите на компанията ще предложат оптимално и съобразено с конкретните виждания решение за обзавеждане на помещенията като консултират клиентите във всички фази на работата – от първоначалните идеи и изисквания до конструктивните чертежи и монтажа на обзавеждането. В този съвместен процес се влага голям потенциал на разбиране на нуждите и спецификата на всеки отделен проект.

Дизайнерите залагат на в чистите и откровени форми, носещи функционалност, непринуденост и яснота. Когато е нужно и оправдано, съчетават по умерен начин работещите класически правила във формообразуването, с тези от съвременните течения.

Pantadesign разполага със собствен производствен цех, където професионален екип изпълнява подадените проекти по прецизни чертежи, като на отделните машини, плоскостите и другите съставни елементи, се подлагат на необходимата обработка. Работи се в сътрудничество с утвърдени производители на материали за гарантиране на високачествената продукция.

Цехът е оборудван със следните машини и инструменти:

  • Altendorf WA 80 X - режеща машина с три оси.
  • Grass Combipress CPS 23/19 - пробивна машина.
  • Brandt KDN-340 OPTIMAT - кантираща машина.