logo

Nutrim

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Нутрим е компания, основана през далечната 1993 г. В двайсетгодишната й история фирмата се е утвърдила като водещ производител на храни, напитки и суплементи със специално предназначение – за спортисти и хора, подложени на екстремни физически натоварвания, за пациенти с различни заболявания, както и за масови потребители.

Продуктите се разработват от фирмени специалисти в областта на храненето и хранителните технологии в колаборация с водещи световни високотехнологични лаборатории и производители на суровини. Продуктите на Нутрим са с отлични вкусови и технологични качества. Техният състав е съобразен с препоръките на консенсусните комитети във всяка една от областите на специализираното хранене, включително и на тези на American College of Sports Medicine (ACSM), касаещи храненето и възстановяването в спорта.

Те отговарят напълно на европейското законодателство, залегнало в Директива 1999/21/ЕО и Директива 2002/46/ЕО. Производствената листа на Нутрим включва повече от 60 продукта, специално предназначени за професионални спортисти и хора, активно занимаващи се със спорт, които осигуряват ефективното им възстановяване и подпомагат здравословния им начин на живот. Нутрим има внедрена и сертифицирана от Lloyd’s Register Quality Assurance интегрирана система за управление на качеството и контрол на критичните точки ISO 9001/HACCP.

Продуктите на Нутрим са познати на пазарите на редица страни от ЕС (Гърция, Финландия, Швеция, Великобритания, Германия, Италия, Португалия), Македония, Северна и Южна Америка (САЩ, Колумбия), Близкия Изток (Пакистан, Катар, Ливан, Йемен). Навсякъде те са били високо оценявани и са използвани от елитни състезатели от световна класа от спортове като – лека атлетика, вдигане на тежести, гребане, колоездене, шорт-трек, тенис, бодибилдинг.

От 2009 г. Нутрим е включен в листата на одобрените доставчици на НАТО.

ПРОДУКТИ:
- Формули, суплементи, барове и гелове за спорта
- Функционални храни
- Храни за профилактично хранене
- Ентерални храни и медицински продукти
- Храни и напитки за масова консумация
- Източни и енергийни напитки