logo

Nails Deco

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Nail Deco предлага широка гама материали и аксесоари за маникюр и ноктопластика. Тук ще намерите не само материали и инструменти за ноктопластика, но и цялостна концепция за правене на нокти.

  • * Продукти за маникюр;
  • * Продукти за педикюр;
  • * Професионални UV гелове, акрилни системи, лепила;
  • * Четки, аксесоари, пили, електрически уреди за маникюр и педикюр, инструменти;
  • * лакове за нокти, разтворими гел-лакове, продукти за грижа за нокти, терапии за ръце и тяло, лакочистители;
  • * Продукти за декорация;
  • * Аксесоари за маникюр, педикюр и ноктопластика;
  • * Оборудване и обзавеждане за салони.

Понеже детайлите са най-важни Ви предлагаме *професионални* четки за декорация на маникюр в комплект от 3 размера.Изкуствен косъм,изключително тънки!

Висококачествен пигмент „Русалка" за маникюр.Пигмента е с много фина консистенция,не е с брокатени частици!Придава огледален блясък в неонови цветове на маникюра ви.Гарантирано качество! 0,2 гр

 

Гел лак тип "Котешко око" за маникюр.Гелът съдържа бляскави частици за по дълбок ефект.
Кутийка с грамаж 5 мл

 

**Bubble Gel**
Гел лак за направата на ефекта балончета при декорация на маникюр.Гелът е напълно прозрачен,използва се лесно.
Започнете стандартно гел лак.След нанасянето на базата изпечете,поставете гел лак който ще бъде за основен цвят-изпечете.Поставете втори цвят гел лак(препоръчително е по светъл) и не изпичайте!С точкатор положете гелът за балончета на желаните места до постигане на желания ефект.Изпечете.Запечатайте стандартно с топ гел.Опаковка от 5 мл

Рисуването на тънки линии на маникюр никога не е било по лесно!Представяме ви новият „Stripe gel" с който ще може да изтегляте най тънките линии без никакви усилия.С детайлна четка вземете малко количество гел.Направете точица за начало на вашата линия,изтеглете във въздуха без да късата нишката гел(той е доста еластичен) и завършете с точица там къдете желаете да прекъснете линията.Имате перфектната тънка и права линия.Предлагаме го в 4 цвята: -бял-черен-сребрист-златист.Изпича се в ув и лед лампи.Опаковка от 8мл

Акварелни писалки за декорация на маникюр в няколко актуални цвята.Удобни за работа с тънък писец за прецизна декорация.Топ качество,опаковка от 1 мл.
Контейнера с цветния акварел е запечатан.Отворете писалката,поставете контейнерчето вътре,щракнете писалката от бутончето отгоре за да разпечатате,изчакайте за 5 мин и след разклащане започнете своята декорация.
Цената е за 1 брой писалка с контейнерче.

 

Гел лак за отпечатване на фолио.Да точно така,отпечатването на фолио вградено в гел вече е лесно и без надигане.Гелът се изпича в uv и led , като има изключително силен лепкав слой за да се се отпечата всеки детайл.Грамаж 7,5мл,напълно прозрачен.
указание за употреба:

Започнете стандартно гел лак с обезмаслител,база-изпечете.Махнете лепкавия слой на базата и нанесете гела за фолио след което изпечете.Отпечатайте желаната шарка на лепкавия слой.Запечатайте с топ лак стандартно и изпечете.Ако желаете да имате цвят за основа нанесете цвета след базата и изпечете,след което махнете лепкавия слой и тогава нанесете гела за фолио.

Гел за бързо сваляне на гел лак без да повреждате естествения нокът.Нанесете икономично и изчакайте 2-3 минути.Гел лакът се напуква и надига без инструменти.
Шишенце от 15 мл

Гел лак „Снежен блясък" – тип котешко око.
Гелът съдържа магнитни частици,придава на всеки цвят бляскъв завършен вид.С изключително фини блестящи частички със сребърен отенък.Изпича се в ув и лед лампи.Опаковка от 6 мл с гарантирано качество и ефект.

Камъчета за маникюр-„капки" 5/8мм -12 цвята в една кутийка

 
Керамичен накрайник за електрическа пила универсален

Щипки за оформяне(пинчване) на ноктопластика-за професионална употреба.

Предпазители-напръстници при работа с маникюр.Произведени от латекс в бебешко розово.

Цената е за 50 бр

Лепило-гел за залепяне на камъчета на маникюр.
Без повече паднали камъчета и бижута.Удобна опаковка за прецизно и лесно закрепване на камъчета и бижута за вашия маникюр.Стъклено шишенце с четчица съдържащо гъсто лепило което се изпича в ув и лед лампи.
Поставете малка капчица на завършен гел лак с изчистен лепкав слой,поставете камъчето на желаното място след което изпечете.Не е нужно да запечатвате с топ лак.Съдържа 7,5 мл лепило гел.

Луминисцентни СТЪКЛЕНИ камъчета за декорация на маникюр.
Комплект камъчета от 250 бр в пакет,подбрани в микс размери.От SS6 до SS20.Камъчетата попиват дневната светлина(дори в мрачно време) и светят нощем със своя собствена светлина.Плоска основа за лесно поставяне.
Цена за пакет

Вълшебствата са възможни..с тази магическа огледална пудра може да превърнете всеки цвят в огледало.Пигмента е прахообразен.Използвайте на топ лак без лепкав слой с натриване.

Магнит за направата на ефекта „котешко око" при работа с магнитен гел лак.Магнита се разглобява,може всяко магнитче да бъде използвано индивидуално или след разместване да получите още нови шарки.

 

Мини буферни пили за маникюр 100/180 за еднократна или многократна употреба
Цена за брой

Мини декорации за маникюр с естествен произход.Залепете с лепило за декорации

Ултрафини неонови пигменти за декорация на маникюр.Свежи летни цветове подходящи за омбре ефект както и за цялостно покритие.Поставете на топ лак с лепкав слой.
Цена на кутийка от 1гр

Предлагаме ви акварелни капки за направата на гел лак с опушен ефект .
Шишенце от 15 мл с бързосъхнещ гел в бял цвят.Препоръчително е да го положите на тъмна основа.

„Ослепителен блясък" пигмент за декорация на маникюр.Пигмента има светлоотразителен елемент който се активира щом попаднете под светлините на нощните заведения.Всеки лъч ще накара маникюра ви да блесне в ярка светлина..

Цветен холо-хром пигмент „ПАУН"
Цветен пигмент предназначен за предстоящите зимни дни.Полага се на черна основа с огледален завършек който на изкуствена светлина проявява силен холо ефект благодарение на ултра фините си бляскави частици.Плътно покритие с едни нанасяне.Нанася се на топ лак без лепкав слой с апликатор.
Кутийка с грамаж 0,2гр(покрива 20 ръце)-изключително икономичен!

Конфети „микс русалка" за декорация на маникюр.Предназначени за вграждане в гел лак като създават дълбочина и придават завиден блясък на маникюра ви.Разнообразие от модели..

Пигмент „розова магия" .Прахообразен пигмент за декорация на маникюр,който придава нежен,бляскав розово-лилав завършек на всеки цвят.Използвайте на топ без лепкав слой. 0,2 гр

Пила за професионална употреба с грит 100/180

Поли гел „KADS"
Гел за изграждане с нова формула и нов метод на работа.Познат още като"гъм гел".Гелът е с плътна желе-подобна консистенция.Предназначен за цялостно и частично изграждане.Изпича се в ув и лед лампи.Спестява ви изключително много време като съкращава времето за полагане и за пилене. Използвайте със формите за многократна употреба като положите гела във формичката,загладете с четка потопена в течност за поли гел.Поставете на нокътната плочка (гелът не се разлива) защипете с щипките за поли гел и изпечете за 30сек-1мин. След изпичането отлепете формичката за многократна употреба.Имате перфектно оформен маникюр. Препилете ако е необходимо на места.Цена за опаковка от 30гр

Престилка за маникюристи от лен с цветен принт.Размери 55/68 см

Пигмент „розовото злато" . За разлика от масово предлаганите оранжеви пигменти ние ви предлагаме цвят розово злато,пигмента не е огледален,променя нюанса си според основата.Най-високо качество за декорация на маникюр.Поставете на безлепкавия слой на топ лака с апликатор!
Цена на кутийка от 0,5гр

Самозалепващи ленти за декорация на маникюр в две разцветки(сребриста и златиста).Комбинирани прави и вълнообразни на едно картонче.Изключително тънки и лесни за употреба.След поставяне запечатайте с топ лак.
Цена за картонче

Комплект фолиа за декорация на маникюр във формата на пламъчета.Фолиата са изключително тънки и самозалепващи.Поставете на топ лак с изчистен лепкав слой след което пак запечатайте с топ лак.Комплектът съдържа 12 броя картончета с по ~ 30 фигурки(на всяко картонче) Картончетата са в 12 различни цвята с хром ефект.Цената е за комплект от 12 картончета.

Искате и вашия маникюр да свети в тъмното?Сега може да си го позволите.Пигмент който попива дневната светлина а нощем свети със собствена светлина дори в пълен мрак ГАРАНТИРАН ЕФЕКТ !Нанесете на топ лак с лепкав слой , или смесете равни части топ гел и пигмент(нанесете с четка за гел)
Цена за 1 гр

Слайдери за декорация на маникюр.Комплект слайдери с пъстри и разнообразни цветя.
Предлагаме ги само в комплекти 20-60 картончета

Стъклени камъчета „Конско око" за декорация на маникюр.
Камъчета в удобна кутийка с размери 3/10 мм (30 бр в кутийка).Закрепват се чрез студено лепене.Плоска основа,великолепен блясък!

Нова колекция СТЪКЛЕНИ камъчета за декорация на маникюр.Предназначени за професионална употреба!Предлагаме ви разнообразие от цветове за идните празници. **Невероятно бляскави** Залепени веднъж не се отлепят от основата си.Предназначени за топло и студено лепене с гумирана основа.Всеки пакет съдържа ~ 400 бр камъчета с размери – ss6 ss8 ss10 ss16 ss20 .
Цена на пакет

Термо гел - кристали за детайлна декорация.Гелът изменя цвета си в 20 ЦВЯТА в зависимост от температурата на вашия маникюр.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧУВСТВИТЕЛЕН КЪМ ДОПИР.В единия край може да е син а до другия край да имате изменяне в няколко цвята по цялата дължина.Предназначен е за детайлна декорация но може да го полагате и по целия нокът.Изключителна иновация сред геловете.
Кутийката е с тегло 2 гр

Удължители
10 размера * 10 броя от размер = 100бр
Цвят слонова кост
Предлагаме различни форми

*Фиброленти*
Удължители от фибростъкло за изграждане на пластика.Предлагаме ви удобни ленти за бърза и прецизна работа.Лентите са слепени в единия край което ви позволява изграждане без пинчване.Високо качество,стерилизирани.Дължина на лентата 5,5см .Не се разпиляват при поставяне и не стърчат за максимално естествен завършек.Прилагаме линк за употребата им.Предназначени за професионална и домашна употреба.

Холо пигмент за декорация на маникюр – ПРОЗРАЧЕН .Употребява се при работа с гел лак като пудрата се нанася на безлепкав слой топ лак с апликатор след което се запечатва с втори слой топ лак.Кутийката е с тегло 0,5гр. Гарантирано качество!

*Холо-хамелеон*
Представяме ви новите прахообразни пигменти с изключителен хамелеонов и холо ефект.Гарантирано качество!Кутийката е с тегло 0,2гр .

Огледален сребрист пигмент.Ново поколение „хром".Предимствата от предходния са че този е със собствени бляскави частици.Нанесете на топ без лепкав слой изключително икономично.Цената е за 1 гр

6 вида професионални пили с грит
80/80
100/100
180/180
240/240
320/320
Подбрахме лимитирана цветна колекция за вашата професионална работа.Пилите са най-високо качество,твърда сърцевина за максимална устойчивост

Комплект четки за професионална употреба със сменяеми накрайници.Изключително тънки,изкуствен косъм.Комплект от 5 размера 7/9/11/14/20 мм – 5 в 1.

Щипки за пинчване с дължина 31 мм предназначени за многократна употреба.Щипките са 5 броя в комплект, използват се за работа с акрил, гел и фибростъкло.
Цена за комплект

 

Щипки за сваляне на гел лак за многократна употреба.Спестяват ви както време,така и доста пари.Удобни за клиента,удобни и за маникюриста.Комплекта съдържа 10 бр щипки