logo

Life Fitness

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Кои сме Ние?

Life Fitness е американска фирма, марка №1 за професионално и домашно фитнес оборудване. Life Fitness предлага пълната гама от кардио и силови уреди, с най-добрата ергономия за начинаещи и професионалисти. Фирмата представлява и марката лидер в bodybuilding – hammer strength, високо пофесионалнни машини със свободни тежести, независимо движение и доживотна гаранция.

Едно е сигурно Life Fitness е компания издържала теста на времето вече четири десетилетия на глобалния пазар на фитнес оборудване. Нейното мото Build to Lead / направени за да водят / е гаранция за просперитет, имидж и най-високо качество.

Единствената пътека в света, преминала успешно теста за непрекъсната работа в продължение на три години – 24 часа дневно е пътека на Life Fitness. Специализираният софтуер покрива и най-високите изисквания на трениращите. Всички уреди на Life Fitness отговарят на международния стандарт за качество ISO 9001.

Всички уреди на Life Fitness отговарят на международния стандарт за качество ISO 9001. За всички специалисти името Life Fitness е синоним за качество и престиж за фитнес оборудване.

Подкрепа, когато е необходима

Освен уредите, нашето признание на световен лидер са гарант за продължителна подкрепа на клиентите ни с консултации, финансиране и сервиз за вашето оборудване. С опита си можем да създадем бизнес модел позволяващ вашето успешно позициониране на динамичния фитнес пазар. Ние сме отдадени на успеха на нашите клиенти. Дали чрез предлагането на нов подход, дизайн, разположение, или чрез обучения за персонала или трениращите, ние сме най-квалифицираният екип. Така както помагаме на хората да живеят по-здравословно, ние помагаме и на нашите партньори за един успешен бизнес.

Преживяване, което се различава

LIFE FITNESS JOURNEY създава изключително преживяване на трениращите, допринасящо за привличането на нови клиенти, карайки ги да идват отново и отново. Този подход насочен към фитнес пространството създава динамична среда, където уредите са групирани по възможно най-оптималния вариант. Тази иновативна дизайн философия допринася за оптимално фитнес преживяване и разграничава вашия фитнес от останалите. LIFE FITNESS JOURNEY предлага това, което мотивира и задържа трениращите – напредък, среда, разнообразие и социален контакт.

Начало на Дейността

Основана през 1993 година фирма Пиел-Фитнес ЕООД е пионер в сферата на търговията и обзавеждането на професионални и домашни фитнес центрове. Повече от двадесет години на българския пазар, фирмата е доказала професионализма и качеството на предлаганите от нея услуги. През годините фирмата е представител на няколко световно известни марки фитнес оборудване:

1993 – 2004 година – разработва и представлява Kettler – Германия

1999 – 2004 година – изключителен представител на Jimsa – Турция

2003 – до днес година – изключителен представител за България на Life Fitness – USA

Пиел-Фитнес е винаги в крак с най-съвременните тенденции в своя бранш. стремежа за здравословен и природосъобразен начин на живот в последното десетилетие доведе до световен бум на фитнес индустрията и широкото популяризиране на т.н. фитнес и спа центрове. Модерни, разнообразни и тонизиращи програми, и спа процедури гарантират здравословен ефект. В отговор на изискванията на новия век, ние сме в състояние да ви предложим цялостно проектиране и изпълнение на вашия спортен комплекс. Изготвяне на бизнес модел за успешно управление, съобразен с най-новите тенденции в индустрията. Широкият спектър на услугите, както и нашият дългогодишен опит гарантира качеството и просперитета на фитнес центровете, които стават наши партньори.
Фирмата има свои партньори – подизпълнители и дистрибутори, които отговарят на нашите и вашите изисквания за високо качество. Така се затваря цялостния цикъл на оборудване на големи спортни комплекси със завършена концепцията за Fitness, Spa, и Wellness.

Динамиката на фитнес индустрията налага непрекъснатото обучение и на нашия екип. За целта ние присъстваме на най-значимите международни форуми, получавайки информация и обучение от лидерите в индустрията. Това допринася за непрекъснатото усъвършенстване на предлаганите от нас услуги: проектиране, разпределение,  дизайн, финансов анализ,теническа поддръжка и след инсталационно обучение на мениджърски и тренировъчен персонал, са само част от нещата, с които се различават нивото и професионализма на оборудваните от нас обекти.

Все по модерни спортни комплекси, разработени специално за нуждите на крайния клиент, разнообразие, равни възможности за тренировки и приятно прекарване във фитнес центровете са от най-важните фактори влияещи на вашия бизнес.