logo

JAR Computers

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

JAR Computers e сред утвърдените компютърни фирми на Българския пазар.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, разработка и продажба на приложен софтуер. Предлага цялостни решения в областта на ИТ оборудването, изграждане на мрежова инфраструктура, комуникации и системи за видеонаблюдение, информационни системи Климатизация Сервиз и поддръжка.

Още и дистибуция на признати и установени марки на нашия пазар /Intel, AMD, IBM, Western Digital, Seagate, Gigabyte, ACER, Fujitsu, TOSHIBA, Samsung, Philips, Canon, HP, Brother, Panasonic, HITACHI, EPSON, XEROX, LEXMARK, и много други/, JAR Computers е официален представител и директен вносител на производители като: Kingmax, Zalman, Thermaltake, Spire, Artronic и JNC.

Резултати
JAR Computers успешно сe развива и разраства през своето 16-годишно съществуване. Фирмата разполага с офиси и магазини на територията на София. Създадена е мрежа за продажби в близо 30 големи града в страната посредством собствени търговски обекти, франчайзинги и представители. Фирмата работи с около 150 активни дилъри в цяла България.

Мисия и цели
Мисията на фирма JAR Computers е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, съобразени с техните потребности, като спомага развитието и растежа на своята търговска дейност, осъществявана във висококонкурентна среда, чрез инвестиране и развитие на търговската мрежа и човешките ресурси.

Едни от най-важните елементи от фирмената политика в 16 годишната история на JAR Computers са коректното обслужване на клиентите, бързата доставка на поръчаните продукти и изключително изгодните ценови условия.