logo

Hesperus.bg

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

HESPERUS е марка с дългогодишни традиции на азиатския пазар. Името и е свързано с производството на висококачествени навигационни системи на достъпни цени. Благодарение на фирма УЕБСПЕЙС ЕООД марката стъпва на българския и европейския пазар. Българските потребители първи ще имат тази възможност да се докоснат до високотехнологичните и качествени продукти.

В превод Hesperus означава Вечерница това е най-ярката звезда на небосклона. От най-древни времена тя е била пътеводител и главен ориентир на пътешествениците. Фирма УЕБСПЕЙС ЕООД е официален вносител носещ изключителните права на марката за България, имаща за цел да представи марката Hesperus по най-добрия начин.

Интернет магазин  Hesperus.bg е специализиран в продажба на GPS навигация за автомобили, таблети с навигация, навигация за камиони и аксесоари. Магазинът предлага голям избор на модели на доказано най-ниски цени. Пазарувайки онлайн, ще се сдобиете с качествена навигация с подробни карти.

Всички продукти  се пращат до 24 часа с опция „преглед и тест”. Всички продукти са с гарантиран произход и качество на изработка, конкурентно ниски цени, разнообразие  и качествено след продажбено обслужване за всички клиенти.