logo

Fun Sport

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Комплекс Funsport е единственият комплекс в България, който Ви дава възможност да се насладите на красива местност и природа, и в същото време да опитате различни атрактивни спортове и предизвикателства. Комплексът е идеален за всички любители на атрактивния спорт, за семейството и за фирмения тиймбилдинг. Funsport е място за спорт, отдих и забавление.

В него ще намерите 4-колесни мотори (ATV) и UTV-та на писта с дължина 3 километра, да изминете с водач някои от определените маршрути, да поиграете с приятели или колеги на пейнтбол игрището.

Комплекс Funsport разполага със собствен водоем за спортен риболов с трофейни риби, картинг писта с голямо разнообразие от картове, блъскащи се колички и стрелба с лък, закрита игрална зала с билярдни маси, джага, дартс, въздушен хокей, ловен симулатор, тенис на маса.

Любителите на силните усещания ще намерят симулатор за яздене на родео бик. Когато се изморите и Ви дойде апетита можете да отседнете в заведенията на комплекса. От сезон 2012 стартира най-новият ни проект AQUAPARK KONZA.

Комплекс FunSport се намира в село Конска на 6км от гр. Брезник, на 30км от гр. Перник и на 50 от столицата София. Разположен в граовското поле на пътя за гр. Трън предлага неповторими удоволствия и гарантиран адреналин.

Не изпускайте забавлението, изживейте го при нас! 12:00ч - 15:30ч - АТВ, пейтбол, родео бик, стрелба с лък, игрална зала, хвърляне на ножове, гол майстор, стрелба с пневматични оръжия 15:30ч - 19:00ч - картинг и блъскащи колички, въжен тролей Бирария: 12:00 - 19:00ч. Спортен риболов: неделя: 07:00 - 19:00ч.