logo

Elite Precious

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Elite Precious е електронен магазин за бижутерия съществува от 2012 година. Магазинът предлага богата гама от продукти, изработени от сребро, злато и диаманти. Издава се пълна гаранция за качество и произход на закупените артикули.

Elite Precious гарантира че:
●  Притежава лиценз за търговия с благородни метали от МФ, сертификат за качество на бижутата и срок на гаранцията без конкуренция. Регистрацията в Министерството на финансите е задължителна за всеки търговец на ценни метали и скъпоценни камъни и е гаранция за произхода и автентичността на продуктите. Винаги проверявайте дали търговците, от които пазарувате подобни стоки са изпълнили законовите изисквания!

●  Бижутата се доставят винаги придружени от съответния фискален документ.

●  Бижутата се маркират с предвидените във закона марки още при вноса, което е гаранция за техния произход. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.

●  Ако поради някаква причина се окаже, че избраният продукт не е подходящ за вас или вашите близки, в рамките на един календарен месец след покупката връща парите или заменя всяко едно закупено бижу.

● Цените често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали.

●  Бижутата, които продава са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

●  Продуктите са уникати, за чието производство се използват най-съвременните технологии, които позволяват бижутата да бъдат нежни, но същевременно изключително здрави и дълготрайни. За разлика от други продукти, при които декорацията се лепи, скъпоценните камъни, вложени в нашите продукти са монтирани, което допринася допълнително за тяхната здравина и издържливост.