logo

DreamCar Makedonski

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Казват, че начина, по който един човек се грижи за автомобила си говори много за него самия – за неговия неподражаем стил, за изтънчеността на неговия вкус, за личността му. Ние искаме да предложим тази грижа, която заслужава всеки автомобил. В широката гама от услуги, всеки може да открие това, което търси и това, от което неговия автомобил се нуждае. 10-годишния опит на фирмата в сферата на пастирането и полирането ни прави едни от най-добрите в тази област. Точно този тип услуги изискват много умения, професионализъм, техника и подход. Това е тайната, благодарение на която Вашия автомобил се откроява на пътя. Ние можем и знаем как да го постигнем. Ние не просто вдъхваме живот на Вашия автомобил. В момента в който Вашият автомобил излезе от нашата фирма изглежда така сякаш току-що е свалено предпазното фолио от продавача. Какво правим ние:

  • Полиране и пастиране на автомобили с дълготраен ефект /използваме широка палитра от машини, пасти и гъби, които елиминират и най-малките и едва забележими драскотини и налепи/
  • Полиране, пастиране и корекции на по-дълбоки драскотини
  • Полиране на поликарбонатни /пластмасови/ фарове и стопове

Ние ще премахнем несъвършенствата от автомобила Ви, като отделим нужното време  и внимателно изпълним всички процедури за възстановяване на блясъка му. Използването на висококачествени, доказани продукти е един от нашите основни принципи, което води до перфектен резултат и нашата галерия говори за това! Иновативната технология, с която работи фирмата, гарантира 100%  отстраняване на холограмата, която се получава в повечето случаи при некачествено пастиране. Пастирането на Вашия автомобил изисква търпение, точна ръка и часове неуморен труд. Теоретичните умения и практическия опит водят до поразителен и внушителен краен резултат. Вие безусловно можете да се доверите на нашите специалисти, които притежават необходимите умения, професионализъм и време, за да превърнат Вашия автомобил в автомобил от каталог. Фирмата има гъвкаво работно време и след предварително направена заявка, Вие можете да докарате своя автомобил при нас.