logo

CORSO fine food and wine

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

CORSO е иновативна концепция на три етажа, която обхваща целия ви ден – закуска, обяд, вечеря, срещи, пазаруване за вкъщи...

Намира се в сърцето на София, на емблематичните жълти павета срещу Руската Православна Църква.

CORSO Улица е търговска улица с щандове, където ще намерите приготвени на място домашни храни и продукти, които може да пазарувате и за вкъщи. Вино магазина Ви предлага широка колекция от вина и идеи за стилни подаръци. Решението къде да седнете – на терасата или в уютния салон с удобно сядане, и да изпиете чаша вино с приятели, е изцяло ваше.

В CORSO BAR ви очаква модерна обстановка с мокър бар и остъклена вътрешна градина. Corso Bar е новото място в сърцето на столицата, подходящо, както за корпоративни, така и за частни събития. Corso Ресторант е част от иновативна концепция на три етажа.

В едно с Corso Улица и CORSO Бар обхващат изцяло деня ви – за закуска, обяд, вечеря, срещи и работа, пазаруване за вкъщи. Настанени в уюта и топлината на дървото, опитвайки от вкусното и разнообразно меню, може да се насладите на великолепната гледка към Руската църква, динамиката на деня и светлините на нощна София.

Истинска наслада за сетивата са вкусните предложения от разнообразното меню, допълнено с различни сезонни предложения и съчетани с вино от богата винена листа от България, Нов и Стар Свят.

Пиците се приготвят от изцяло италиански продукти и на пещ, а барбекю предложенията са крехки и сочни, защото се приготвят на специално керамично барбекю с дървени въглища – Big Green Egg.

За нас ще е огромно удоволствие да бъдем домакини на вашето сватбено тържество, лично събитие, коктейлно или корпоративно парти.