logo

ComExpert

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ComExpert е сервиз и магазин за компютри. Създаден е през 2013 година.

КОМЕСКПЕРТ е специализиран онлайн-магазин и сервиз за компютри, лаптопи, монитори, таблети . Ние предлагаме и продажба на нови компютърни конфигурации, лаптопи, монитори и др.Всички закупени от нас стоки са с гарантирано сервизно обслужване.

Сайтът на КомEксперт е специализиран в областта на дистрибуцията на продукти на информационните технологии. Мисия на екипа в КомEксперт е да предостави най-доброто обслужане чрез осигуряване на отлични цени и бързи доставки.

Отделя се необходимото време и внимание, за да се предложат най-добрите оферти. Така клиентите имат възможност да се възползвате от най-доброто на пазара. Продуктите, поръчани през електронния магазин на КомЕксперт, се доставят на посочен адрес, а също така могат да бъдат получени от офисите в страната, когато това е указано изрично в инструкциите при поръчка.

Доставката е безплатна на територията на Република България при поръчка на стойност над 200 лв с ДДС. В случай, че общата стойност на избраните продукти е под тази сума, доставката е за сметка на клиента. При поръчки на стойност под 200 лв с ДДС, цените за доставка се изчисляват автоматично при поръчката, като се визуализират и също включват ДДС. Извършва се чрез куриерска фирма, избрана от КомEксперт.

При условие, че клиентът желае различна от стандартната куриерска услуга, доставката е за негова сметка. Някои от продуктите са с безплатна доставка за цялата страна. Това е отбелязано в пълната информация на продуктите.

преди 16:00 часа. Ако поръчката е направена след 16:00 часа през работните дни, доставката се извършва на следващия ден на посочените от клиента адрес и предпочитан час.

При доставка клиентът получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

* КомEксперт си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.