logo

Cемеен хотел „Дунав” – Черноморец

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Cемеен хотел „Дунав” е малък хотел разположен в непосредствена близост до град Черноморец. Хотелът има превъзходна гледка към морето и към един от петте острова на Българското Черноморие – свети Иван. Два превъзходни плажа се намират на 2 минути пеша от хотела, а центърът на Черноморец е на 10 минути. Хотелът предлага апартаменти, студиа и двойни стаи. Всички стаи имат отделна баня, оборудвани са с климатик, кабелна телевизия и безжичен интернет.

СТАИ
Проектиран за да задоволи нуждите на нашите клиенти по най-добрия възможен начин, хотелът разполага с няколко типа стаи. Апартаментите са най-подходящият избор за семейства, предлагат широка и комфортна трапезария, спалня и кухня. Хотелът също предлага студиа (спалня и баня) и двойни стаи (спалня, баня и кухненски бокс). Всички стаи разполагат с отделна баня, оборудвани са с кабелна телевизия, климатик и безжичен интернет.
 
ЗА ГРАДЧЕТО
Черноморец e оживен курортен град, предлагащ широко разнообразие от забавления, музика на живо и традиционна българска кухня.
Градчето предлага много от забавленията които са достъпни в големите комерсиални курорти. Семеен хотел „Дунав” е разположен в тихият квартал Червенка, заобиколен от три страни от великолепен изглед към Черно море. В близост се намират и два превъзходни плажа а също така и красивите скали, които обграждат полуострова.

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ
За допълнителна информация, или ако искате да резервирате стая, можете да се свържете с нас на телефон 0888-66-20-88.
Можете да ни изпратитесъобщение директно от тази интернет страница.
Не забравяйте да попълните e-mail адреса си за да можем да Ви отговорим.
Семеен хотел „Дунав”се намира на 25 километра южно от Бургас.
За по-детайлни инструкции вижте картата.