logo

BBChairs

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

BBChairs е фирма, чиято цел е да създава удобство. И красота.

Студиото е с основен предмет на дейност ръчна изработка на пуф мебели. Асортиментът се отличава с изключително голямо разнообразие от цветове, материи и форми се нарича с една и съща дума: пуф.

Фирмата има и три дъщерни марки - бутикови плетени пуфове, бебешка линия и серия играчки. PuffWooW е дъщерна марка на BBChairs. Предлага ръчно плетени пуфове.

Идеята за плетените пуфове се реализира в края на 2012г., когато фирмата разработва серията PuffWooW Family – система от три ръчно плетени пуф табуретки. Селектирани са най-подходящите материали, форма и дизайн.

PuffWooW е единствената българска марка на пазара, предлагаща ръчно изработени пуфове от домашна вълна. Всяко PuffWooW изделие, съчетаващо по един наистина уникален начин преплитането между традиция и иновация.

Системата Easy re-fill
Продуктите PuffWooW не са никак претенциозни. За максимално улеснена поддръжката и почистването на плетените пуфове, е създадена патентованата система за лесно допълване и почистване Easy re-fill. И за да бъде всеки детайл от плетените ни пуфове напълно автентичен, капака и копчетата на дъното също са изработени от домашна вълна.

PuffWooW може да почистите и в домашни условия. А ако след време искате да коригирате твърдостта, просто отворете ципа на трикотажната торба и допълнете необходимото количество микрогранули.

BBChairs има онлайн магазин.