logo

AutoBOX Express Service

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Услуги:
- Сервиз
- Гуми
- Авточасти
- Масла
- Филтри
- Акумулатори
- Автоаксесоари
- Годишен технически преглед
- Всички видове застраховки - работим с всички застрахователни компании!
- Пътна помощ

 

Какво е AutoBOX Card?

AutoBOX Card е карта за лоялни клиенти, с която можете да пазарувате стоки и услуги с отстъпка във всеки обект на веригата AutoBOX express service.

Как да получа AutoBOX card?

Клиентската карта може да заявите във всеки сервиз на AutoBOX, като попълните „Регистрационен формуляр“ след което ще Ви бъде издадена веднага.

Какви предимства дава ползването на клиентската карта?

Ползването на отстъпки не е единственото предимство за притежателите на клиентска карта. В обекта който сте посетили може да проверите предишни извършени ремонти или обслужвания на вашия автомобил. Ако не помните кога е сменено маслото и филтъра и кога трябва да го смените отново, с клиентската карта може да се провери историята на покупките и да проверите датата на последната смяна на масло. Много по бързо и удобно е пазаруването с карта, когато трябва да се издаде фактура за направените покупки. С вашата клиентска карта участвате в национални промоционални кампании и получавате отстъпка във всички обекти на веригата в страната.

Как да използвам клиентската си карта?

Просто представете картата в обекта, който сте избрали да пазарувате или да извършите обслужване на вашия автомобил. В случай че загубите вашата AutoBOX Card, обадете се на националният ни телефон 0700 17 270 или изпратете мейл на info@autobox.bg след което старата карта ще бъде анулирана и ще се свържем с Вас за да уточним как и къде да Ви изпратим нова AutoBOX Card.

* При покупка на изплащане с 0% лихва, такси и ГПР не може да ползвате отстъпка с клиентската си карта. Информация за продуктите които се предлагат с такава схема на изплащане може да получите във всеки AutoBOX сервиз.

* За продукти с намалена цена не могат да се използват отстъпки от клиентски карти.