logo

Актуал Сиси ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Актуал Сиси ЕООД започва дейността си през 2012г. с подкрепата на Оперативна програма:

"Развитие на човешките ресурси с проект "Развиване на самостоятелна стопанска дейност на производство на мека мебел тип барбарон." Съвременните барбарони са станали много добре познати през годините. Това говори за гъвкавост на стила и дизайнерски капацитет, за да се създаде една основна идея в безброй варианти.

Актуал Сиси е марка, която превъзхожда в мислене извън познатото в меката мебел. Дизайнерите интерпретират форми и цветове, използват различни материали за създаване на интересни подходи, в които да можете да се отпуснете и да се насладите на предимствата на един съвременен начин на живот.

Идентичността на марката е в дизайна, който се смесва с творчески дух и чувство за хумор, което се простира във всички от нашите продуктови предложения. Актуал Сиси изненадва с новаторски дизайн, за да задоволи клиентите си с непрекъснато променящите се потребителки потребности.

Предлага избор от различни форми и размери, облечени в памучни и луксозни материи, така че да можете да намерите най-добрия пуф, който да съответства на декора на Вашия дом, офис или хотел.

Предлагат се и барбарони с апликации на анимационни герои, а ръчната изработка превръща тези мебели в истинско произведение на изкуството.

Това доказва, че ТВОРЧЕСТВО + ПУФ БАРБАРОНИ = БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

Благодарение на високото качество на продукцията, марката бързо успява да се утвърдим на пазара. С продуктите, които предлага си поставя за цел да внесе уют и топлина в домовете на клиентите.