logo

Комплекс Маказа

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Хотелски комплекс Маказа е разположен сред красива природа на брега на река Върбица на разклона Кърджали, Момчилград и Джебел, на 5км от град Кърджали и 4км от гр. Момчилград. Комплексът разполага с:
* 15 спални и 7двойни стаи. Три от спалните разполагат с джакузи, тангентор и вани. Всички стаи разполагат с всички съвременни удобства.
* Ресторант с 3 зали. Вътрешната малка зала разполага с барбекю и чеверме и има капацитет 40 души. Втората зала е с капацитет 50 места. Трета представителна зала е подходяща за по-големи фирменитържества, кръщенета сватби и е с капацитет 250 места през зимата и 350 места през лятото.
* Фонтан, пълен с жива риба за клиенти, които желаят прясно приготвена риба. * Конферентната зала е с капацитет 50 места.
* Летен бар с изглед към река Върбица, маси разположени на терасиран склон с невероятен изглед към река Върбица, водопадът вливащ се в реката ще ви успокои и отпусне след забързания живот в големия града.
* Голям плувен басейн, детски басейн, лятно джакузи. Басейна разполага с летен бар-кораб и голяма шатра. Басейна разполага с 350 шезлонга. За децата е на разположение прекрасна детска площадка.
* Комплексът разаполага с 2 тенис корта, площадка за плажен волейбол и мини футболно игрище.
*  SPA център със сауна, парна баня и масажен салон.
* Целогодишно организиране на обедни и вечерни сватбени тържества.
* Собствен денонощно охраняем паркинг с капацитет до 200 паркоместа.

Близостта на комплекса до туристически забележителности като Перперикон и Татул прави възможно съчетаването на вашата почивка с приятна еднодневна екскурзия. Организират се еднодневни и двудневни екскурзии до Етнографски Ареален Комплекс гр. Златоград, Ксанти, Комотини и Бяло море в Гърция.