logo

Orange Fitness

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

МИСИЯ
В Orange Fitness правим всичко, за да станат клубните ни членове здрави, хармонични, успешни и жизнерадостни. Стремим се фитнесът да навлезе като култура и да стане част от живота на всеки уважаващ себе си българин. Така полагаме основите на едно по-добро бъдеще за всички.

ЦЕЛ
Да предложим на нашите клиенти всичко необходимо за активна почивка и спорт, използвайки най-съвременни технологии и програми в областта на фитнеса; да осигурим високо ниво на обслужване и да създадем истинска клубна атмосфера.

ПРИНЦИПИ

1. Качество
Orange Fitness се стреми да бъде най-добрият спортен клуб по отношение на качеството на предлаганите услуги и нивото на обслужване на клиентите.

2. Професионализъм и развитие
Екипът на Orange Fitness се състои от професионалисти, истински отдадени на каузата за здравословен начин на живот. Постоянно се развиваме и усъвършенстваме, усвояваме нови методики и програми, а също така и  подкрепяме всеки наш колега, който се стреми да разгърне възможностите и уменията си.

3. Достъпност
Вратите на нашия Клуб са отворени за всички привърженици на здравословния начин на живот. Ние се отнасяме с внимание и уважение към всеки - независимо от неговата националност, възраст и социален статус.

4. Новаторство
Ние се стремим да поставим основите на една по-висока спортна култура на нашето общество; да заложим стандарти за работа в областта на фитнеса; да бъдем в авангарда на фитнес индустрията в България.

5. Стабилност
В Orange Fitness правим всичко, за да останат нашите клиенти с нас година след година. Всеки човек е ценен и към всеки  намираме индивидуален подход.