logo

Вила Диабора - с. Арбанаси

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Вила "Диабора" в село Арбанаси предлага домашен уют, автентични антични мебели, прекрасна гледка, топлина, басейн с джакузи.

НАЕМ НА ЦЯЛАТА ВИЛА Вилата обикновено се наема цялостно, но предлага и възможност за резервиране на отделни стаи. Цената за нощ за ЦЯЛАТА ВИЛА е: - 250 лв. на вечер при две нощувки /уикенд цена/. - 300 лв. за наем на вилата за една вечер /през уикенда/. - 250 лв. за наем през седмицата.

ВИЛАТА Е ПЕРФЕКТНА ЗА 10~13 ЧОВЕКА, но с деца можете да се настаните общо 15~16 човека, без да е за сметка на качеството.

ДИАБОРА е построена сред просторен двор с басейн, между двата манастира на архитектурен резерват Арбанаси, само на 4 км от Велико Търново. От нея се откриват прекрасни гледки към Стара планина и простора.

ДИАБОРА е изградена в автентичен арбанашки архитектурен стил, допълнен от излъчването на истински антични мебели и от екстрите на съвременния комфорт. Тук ще Ви предложим домашен уют и неповторими преживявания. Вилата разполага с: - 4 двойни стаи- от които 2 със спални и 2 с отделни легла, които при необходимост могат да станат спални; - 1 стая за трима; - 1 едностаен апартамент, удобен за двама или двама с едно, две деца; Цялата къща се отоплява и охлажда чрез самостоятелна термопомпена система.

ЕКСТРИТЕ: - Къщата е новопостроена в задължителния стил и архитектура за АРБАНАСИ - Камък и дърво от основи до таван - Голяма затревена градина - Басейн открит с джакузи - Барбекю на ток и дърва - МЕХАНА с голяма истинска КАМИНА - Свободен Интернет - Място за паркиране - Отопление и охлаждане със самостоятелна термопомпа - Движеща се вода във пода на вилата и градината /води до отмора и релакс/ Единична стая, самостоятелен санитарен възел, Интернет, плосък телевизор, кабелни програми, кана за топла вода, ползване на хладилник и кухненски бокс в близост. Двойни стаи, всяка с тераса, самостоятелен санитарен възел, Интернет, плосък телевизор, кабелни програми, кана за топла вода/микровълнова фурна, ползване на хладилник и кухненски бокс в близост. Стая за трима с тераса, самостоятелен санитарен възел, Интернет, плосък телевизор, кабелни програми, кана за топла вода/микровълнова фурна, ползване на хладилник и кухненски бокс в близост. Едностаен апартамент - с дневен кът, диван /с опция за разтягане/, голям плосък телевизор, Интернет, кабелни програми, хладилник, спалня, баня с хидромасажен панел. Ползва кухненски бокс в близост.