logo

Ятрус Груп ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма "Ятрус Груп" ЕООД, предлага висококачествени ВиК услуги и професионално почистване. Разполага с високо квалифицирани специалисти( водопроводчици, алпинисти, ел. техници, хигиенисти и други). 

Опит:

Ятрус Груп се занимава с ВиК вече повече от десет години. Всеки служител на фирмата е коректен и лоялен с дългогодишен опит и умения за бързо справяне във всяка ситуация. Ятрус Груп работи денонощно-24/7, специалистите се отзовават за решаване на проблем в рамките на 30-40 минути.

Освен качествени ВиК услуги фирма Ятрус Груп, предлага професионално почистване на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради. Извършва абонаментни и еднократни почиствания. Прави и почиствания след строителство и ремонт.

Фирма Ятрус Груп ЕООД е специализирана в сферата на ВиК услугите, отпушване на канали, професионално почистване и цялостна техническа поддръжка на сгради.

УСЛУГИ:

 • ВиК Услуги

  Аварии, вик-външно проектиране, вик-вътрешно проектиране, вик инсталации, лепене на тръби, отпушване на водосточни тръби и улици, отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на сифони, отпушване на шахти, отпушване на щрангове, почистване на септични ями, течове и други подобни дейности.

 • Железарски услуги

  Декоративни изделия, стълбища и парапети и други подобни дейности.

 • Кърти, чисти, извозва

  Демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване след ремонт, сметоводи, събаряне на сгради, събиране на строителни отпадъци и други подобни дейности.

 • Сухо строителство

  Гипсокартон, гипсфазерни плоскости, окачени тавани, преградни стени, сухи подове и мазилки и други подобни дейности.

 • Електроуслуги

  Аварии, домофони, монтаж на ключве и контакти, осветление, ремонт и изграждане на електроинсталации и други подобни дейности.

 • Почистване

  Абонаментно почистване, почистване на входове, почистване на домове, почистване на килими, мокети, матраци, почистване на комини, почистване на мебели, почистване на мрамор, почистване на офиси, почистване на фасади, почистване след ремонт, пране и други подобни дейности.

 • Строителство на сгради

  Надзор, ново строителство, преградни стени, пристройки и надстройки, проектиране на конструкции, реставрация, укрепване и фундиране, фасади и други подобни дейности.

 • Мебели и обзавеждане

  Мебели по поръчка, обзавеждане на жилища, обзавеждане на заведения, обзавеждане на магазини, обзавеждане на офис, реставрация на мебели, тапицерски услуги и други подобни дейности.

 • Озеленяване

  Интериорно озеленяване, ландшафтен дизайн, ландшафтно проектиране, напоителни съоръжения, обзавеждане на градини, отводнителни системи, поддръжка на зелени площи и други подобни дейности.

 • Парапети

  Изграждане, монтаж, ремонт и други подобни дейности.