logo

Янивел ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Янивел ЕООД е българска фирма регистрирана през 1992г. Компанията е традиционен доставчик на лагери, автоаксесоари, резервни части и инструменти за леки автомобили, бусове, селскостопанска техника и машини. От 2000г., фирмата е официален дистрибутор на SKF - България.

Комплексният й подход е съобразен с изискванията на клиенти и партньори, основавайки се на професионални консултации и тотално качество на предлаганите продукти и услуги. Дейността на фирмата е фокусирана не само към реализация на приходи от големи инфраструктурни потребители, но най- вече към продажби на продукти и услуги на клиенти от малкия и среден бизнес.

Считаме, че успехът на фирмата се гради на успеха на нашите партньори, като предлагаме качествено обслужване, включващо в себе си бързина, коректност и професионализъм.

Продукти
SKF има ненадмината репутация на производител на висококачествени лагери. Освен тях SKF предлага много други продукти и услуги, намиращи широко приложение в индустрията.

Фирмата предлага продукти, разработени на базата на модерни технологии, които подобряват производителността.
-Лагери и лагерни възли, лагерни тела и уплътнения
-Уплътнения SKF продукти за предаване на движението
-MaPro Продукти - Продукти за безпроблемна експлоатация
-Condtition Monitoring - Продукти за мониторинг на състоянието и решения за надежност
-Fixturlaser - Лазерни системи за измерване и центроване на машини
-Линейни продукти
-Линейни лагери и системи
-Мазилни системи
-Мехатроника

Услуги
От обслужването на клиентите и техническата помощ, до логистиката и решенията за производителността, цялата ни организация е ангажирана с предоставянето на повече стойност всеки ден, във всичко.

Инженеринг Инженерите от SKF в помощ на клиентите при оптимизиране на дизайна и работата на машините, както и при разрешаване на специфични приложни проблеми. Логистични услуги SKF инвестира в човешки, физически и информационно-технологични ресурси, необходими за поддържането на безупречна верига на доставки.

Е-бизнес решения Далече преди останалите доставчици, SKF предприе действия в тази насока, с основна цел да направи бизнеса по-лесен и ефективен чрез своите е-бизнес решения. Обучение В Техническите центрове на SKF или на производствените площадки на клиентите. Темите и продължителността на курсовете могат да бъдат по избор на клиента.

Повече информация относно услугите, предлагани от SKF можете да намерите на skf.com.