logo

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА МЕЧТАТЕЛ - гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ЧДГ “Мечтател” отвари врати на 7 май 2012 г. в луксозна, модерно оборудвана, изцяло съобразена с възрастовите нужди на децата, новопостроена специално за целта сграда в кв. „Южен парк“. Разполагаме със зелен, слънчев двор, където малчуганите играят и се забавляват на воля с любимите си играчки. Приемаме деца от 2 до 7 – годишна възраст. Работното ни време е от 08:00 до 19:00 часа.

Екипът на ЧДГ “Мечтател” се състои от професионалисти с дългогодишен опит в сферата и желание да правят ежедневно децата щастливи, да стимулират мисленето им, да ги насърчават да ценят красивото и доброто, да ги учат на добро поведение и обноски, на позитивно общуване. Обучението е изцяло съобразено с изискванията на МОН за предучилищно образование. Силно застъпен е анлийският език, който се изучава ежедневно. За по-добро възприемане на учебния материал използваме интерактивно обучение за всички възрастови групи.

В ЧДГ „Мечтател“ отдаваме голямо значение и на спорта, като основен компонент за пълноцинното развитие на всяко едно дете. Заради това, даваме възможност на децата и родителите да избират допълнителни дейности измежду плуване, тенис на корт, танци, йога, приложни изкуства и логопед. Разполагаме със собствен микробус, с който извозваме децата до съответното спортно съоражение. През зимата организираме бяло училище на Витоша, където децата се обучават да карат ски. Правим екскурзии до различни, интересни места. Разхождаме се в планината. Ходим на кино и театър. А всеки ден играем в Южния парк, който се намира в непосредствена близост до детската градина.

Фейсбук