logo

Хидропарк „Вятърните Мелници”

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Хидропарк „Вятърните Мелници” се намира на 20 километра от гр. София, в началото на с. Горна Малина, в комплекса функционират четири заведения, три басейна, хотелска част, езеро за спортен риболов, зоо кът и много атракции за малки и големи. Освен релакс и почивка, комплексът предлага организиране на всякакви видове тържества и мероприятия.

Хотелската част на хидропарк „Вятърните Мелници“ e съставена от шест триетажни къщи, всяка с един апартамент и две стаи. Къщите са изградени изцяло от естествени материали – камък, дърво, с много любов и усет към красивото, пред тях се простира великолепното езеро с 30 000 кв.м. водно огледало.

ЗАВЕДЕНИЯ
Основен ресторант Ресторантът е на два етажа, проектиран в средновековен стил, невероятно място за провеждане на семейни тържества и фирмени събития. Основният салон е с капацитет за 130 човека, стилният интериор се допълва от камината, която е разположена централно в салона, под полюлейте от ковано желязо.
Вторият етаж на ресторанта е с две обособени зали, голямата зала е с капацитет 40 човека, малката – 16 човека, помещението е подходящо за разполагане на мултимедия. Пред ресторанта са обособени две веранди, както и едно от най-романтичните места в хидропарка – кеят пред основния ресторант. Може да разгледате менюто на основния ресторант тук.

Бирария
Бирарията предлага прясно приготвени храни: традиционна скара, сръбска скара, салати, пържена риба, топли и студени напитки, с капацитет за 140 човека тя се намира при втория вход на хидропарка, непосредствено до нея е обособен щанд, на който се предлагат сладолед, безалкохолни напитки, топла царевица и други. Прилежащите маси на бирарията са разположени под тента на изградена крепостна стена успоредно на езерото, в близост до детските кътове и атракционите.

Дон Кихот
Заведението до басейните „Дон Кихот“, с капацитет за 60 човека, предлага прясно приготвени храни, скара, салати, сладки изкушения, топли, студени и тонизиращи напитки. Заведението е изградено изцяло от камък и дърво, а полилеите и осветителните тела са изработени от ковано желязо.

Бар Басейн
Насладете се на студено фрапе, тонизираща напитка или свеж коктейл в новооткрития бар при басейните. Изграден в типичен за хидропарк стил, барът, разполагащ с капацитет за 30 човека, допълва усещането за пълен релакс и комфорт.

БАСЕЙНИ
Басейните са чудесна алтернатива в горещите летни дни. Водата е приятна и нежна за кожата. Можете да се разхладите, отпуснете и почувствате ободрени далеч от стреса на ежедневието. Хидропарк „Вятърните Мелници” предлага на своите гости 3 великолепни басейна на открито с кристално чиста вода.

Най-големият от тях е с площ 450 кв.м., вторият 300 кв.м., а за нашите малки гости предлагаме детски басейн с площ 80 кв.м. Пространството около басейните е изключително удобно и предразполага към отдих и безгрижие. За да е пълен комфортът Ви, хидропарк „Вятърните мелници” предлага множество удобства – дървени шезлонги, чадъри, масички, меки шалтета.

На разположение около самите басейни са соларни душове, съблекални, бани, гардероби за личен багаж. За любителите на романтиката, спокойния отдих и пълната релаксация сме осигурили ратанови легла и хамаци. За децата е предвиден собствен басейн, който е напълно безопасен. В него малките палавници могат да се насладят на весели игри под слънчевите лъчи.

Ако искате да се освежите с разхладителна напитка или тонизиращ коктейл, на разположение е атрактивен бар басейн с капацитет 30 човека. Докато плувате или се разхлаждате в най-големия ни басейн, имате директен достъп до кислороден бар, фрешове и коктейли, на които можете да се насладите върху бар-столове, разположени в самия басейн.

А за прегладнелите в близост до басейните е заведението „Дон Кихот” – тук, освен топли и студени тонизиращи напитки, ще намерите свежи салати, скара, прясно приготвена храна, различни сладки изкушения. За чистотата на водата и самите басейни се грижат нашите специалисти. Съвременна система за пречистване позволява филтриране, химическо почистване и обработка на водата.

Цените, посочени по-долу са валидни за едно лице и включват, както шезлонг, масичка и чадър, така и 21 други услуги и съоръжения, които предлага хидропарка. За желаещите просто да си починат и се позабавляват, без ползване на басейните, сме предоставили специална цена за достъп до нашите съоръжения.

Басейните в хидропарк „Вятърните мелници” са така проектирани и разположени, че да доставят удоволствие и отмора. Може безкрайно дълго да се говори за полезните свойства на басейните, но най-добре е сами да ги усетите.

Само един път посетили басейните ни, обезателно ще се върнете за нова порция ярки впечатления! Потопили се в блажено релаксиращата атмосфера на хидропарк „Вятърните мелници”, бързо ще откриете Вашето любимо място за почивка.