logo

ФАУСТИНА ГРУП

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Основната дейност на ФАУСТИНА ГРУП ООД е преработка на слънчогледово семе и добиване на рафинирано и нерафинирано слънчогледово масло, както и слънчогледов експелер, в собствена маслодобивна фабрика, намираща се в село Доктор Йосифово, област Монтана. Готовата продукция се реализира на пазара, основно в големи количества, като клиенти са предимно фирми, с които има предварително сключени договори за реализация и с които поддържаме дългогодишни коректни отношения.

ФАУСТИНА ГРУП ООД работи на пазара на растителни масла в България вече десет години. Собствената ни търговска марка Ралица е позната в цяла Северозападна България. Натрупахме уникален опит и постигнахме високо качество на нашата продукция. При производството на олиото ние използваме всички съвременни новаторски технологии. Но ние не стоим на едно място и постоянно усъвършенстваме производството си.

Олиото Ралица отговаря на всички европейски стандарти, полезно е за здравето и притежава високо качество. Благодарение на въведените от нас съвременни технологии и висококвалифицираните специалисти, с които разполагаме, както и строгия технологичен контрол на всички етапи на производството, ние ви предлагаме най-чистото и фино слънчогледово масло, с отличен вкус, пълно с присъщите на слънчогледа енергия, хранителни вещества и натурални витамини.

Продукцията ни се пласира в почти цялата страна. Предлагаме я в пластмасови бутилки от по 0,5 л., 1 л., 2 л., 3 л., 5 л. и 10. л. Радваме се да ви предложим не просто слънчогледово олио, а основа за вкусна храна, произведена от отбрани семена, расли при най-благоприятни условия.

Основна дейност
Основна дейност на дружеството е производство на растителни масла и биогорива. Местоположение на завода – с. Доктор Йосифово, обл. Монтана, Северозападна България. Местоположение на нова бутилажна линия – гр. Враца, Северозападна България Капацитет на маслодобивното предприятие- преработка на 250 т. с.семе за 24 часа, добив на 100 тона сурово масло Капацитет на рафинерията – 50 масло на 24 часа.

Предприятието разполага с внедрена съвременна технологична линия и съоражения, отговаряща на всички изисквания за производството на храни, оборудвана лаборатория за контрол на качеството на входящата суровина и готовата продукция. Извършва се непрекъснат контрол и анализ на произвоственият процес. Продукцията на фирмата се реализира на пазара основно в големи количества , като клинети са предмно фирми, с които има предварително сключени договори за реализаци и с които се поддържат дългогодишни коректни отношения.

По отношение на слънчогледовото масло, разликата с конкурентните продукти се изразява във високото качество, което потдържа марка „Ралица. По отношение на слънчогледовия експелер фирмата е въвела реализацията на този продукт както в насипно състояние, така и в опаковки по 40 кг./бр., което е рядко срещано на пазара за този продукт.

Слънчогледовото масло и експелера отговарят на всички БДС за качество. „Фаустина груп”ООД има собствена запазена марка „Ралица” , под която реализира произвежданото бутилирано слънчогледово олио. Слънчогледовото масло се реализира на 98 % в България и 2 % за износ. Район на пласмент – Северозападна България, Централна и Южна България. Износ – Гърция и Албания.

Фирмата има успешно изградена търговска мрежа и партньори в лицето на множество търговци на едро на бутилирано олио в цялата страна. От 2008 година дружеството рзвива износ на олио и шрот за Гърция и Албаниа чрез търговски партньор-фирма износител. Дружеството има както вече изпълнени договори за доставки и за покупко-продажба, така и действащи такива в момента.

Марката „Ралица” е наложена успешно на пазара на Северозападна България, като в момента се развива търговска мрежа за пласмент във всички останали части на страната. Потенциални нови пазара са останалите части на България, както и постигане на по голям дял на продажбите чрез износ на олио в съседните държави – Гърция,Румъния, Сърбия, Македония както и Албания.