logo

ТОТЕХ Озеленяване

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ТОТЕХ Е основана през 1993 г. и вече две десетилетия е един от лидерите в българската озеленителна практика и търговията на продукти, свързани с този бранш.
В основата на престижния имидж са свежите съвременни идеи, експериментаторският дух, високото качество на предлаганите стоки и услуги и еднаквата отговорност при реализирането на всяко начинание. Фирмата е съучредител на Българската Асоциация на Ландшафтните Архитекти (БАЛА) и Съюза на Ландшафтните Архитекти (СЛА) в България. ТОТЕХ е единствената българска фирма член на Международната Организация на Производителите на Тревен чим TPI / тревен чим Производителите Internacional /.

Екипът екип се управлява от доказали себе си специалисти в областта на проектирането и озеленяването на различни терени. Едновремено с това те са тясно специализирани в областа на декоративните тревни видове и техните семена, и са едни от малкото специалисти, които са детайлно запознати с конкретната специфика на всички типове тревни площи. От 1993 г. и досега ТОТЕХ е основен вносител на тревни смески за декоративни и спортни тревни площи на българския пазар. Фирмата работи в сътрудничество с водещите европейски лидери CARNEAU - Франция и DLF Trifolium - Дания. Тревните смески на ТОТЕХ покриват широк спектър от изисквания при направата на различни типове зелени площи и създават реална възможност за локализиране на всеки географски район. От 2000 г. TОТЕХ поставя началото и на производство на тревен чим и към настоящия момент е единствения мащабен производител за България.

Непрестанният стремеж за развитие естествено доведе и до местно производство на чимове BIG ROLL / големи рула /. Това предоставя на всички спортни клубове в страната възможности за придобиване на европейски вид на техните стадиони и игрища и последващо развитие на спорта. От 2010 г. дейността на фирмата включва още затревяване чрез хидропосев - съвременен метод за засяване на различни видове семена, на различни тревни видове, на трудно достъпн и и наклонени терени.
Този тип засяване осигурява бързо и безпроблемно достигане на тези повърхности.

ТОТЕХ предлага геотекстил , чието полагане е бърз и лесен начин за сигурно овладяване на ерозията при стръмни терени и е подходящ за затревяване на магистрали, аутобани, речни диги и други обширни терени с екстензивна поддръжка. Озеленяването и изграждането на тревни площи е една от приоритетните дейности на фирмата.   ТОТЕХ предлага озеленяване и зачимяване на малки и по-мащабни частни и обществени терени, озеленяване на вилни селища, озеленяване на хотелски комплекси, заведения и ресторанти, озеленяване на градини и тераси, интериорно и екстериорно озеленяване, изграждане на градини / градински дизайн /, покривно озеленяване, вертикално озеленяване, полагане на тревни чимове или затревяване на стадиони, конни бази, игрища - голф, футбол и други спортни терени. Реконструкция и обновяване на вече изградени тревни площи.

УСЛУГИ

- Озеленяване изграждане
- Зачимяване
- Хидропосев
- Спортни терени строителство
- Спортни терени поддръжка
- Реконструкция на стадиони
- Поливни системи
- Ландшафтно проектиране
- Фън шуй градини
- Озеленяване поддръжка
- Професионални консултации

ПРОДУКТИ

- Тревни смески
- Тревен чим
- Хидропосев
- Геотекстил

ПРОИЗВОДСТВО НА ТРЕВЕН ЧИМ София / с.Негован GSM: +359 888 573 200 GSM: +359 899 778 877 Георги Калудов

Варна / с.Старо Оряхово GSM: +359 889 505 144 GSM: +359 897 881 868 Радомир Чернев Работно време: Понеделник - Петък 8.30 - 17.30 часа