logo

Торти Ефи - гр. софия

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ЕФИ-КДТ ЕООД

Нашата мисия:
Да не използуваме: консерванти, подсладители, подобрители, пълнители, стабилизатори, заместители и всякаква вредна химия в продуктите си! Да купуваме качествени стоки от БЪЛГАРСКИ производители! Да ползуваме възобновяеми и енергоспестяващи източници! Да пазим България чиста, за нас и децата ни!

"Торти ЕФИ" е единственият производител на търсената Френска селска торта .Тя се изработва ръчно, на което се дължи неповторимият и вкус. Продукта е от 2003 година на нашият пазар и е добре познат на клиенти, познавачи и ценители.

Балансираната комбинация от мед и карамел, богато допълнена с орехови ядки е повод тя да печели все повече почитатели. Основен приоритет на фирмата е използуването на чисти природни продукти. В десертите ни не се добавят подсладители и консерванти. В производственият процес се използуват само истински яйца, мляко и рафинирана захар. Това е част от нашата ежедневна грижа за вас. Разработили сме богата гама от домашни торти и сладкиши.

Имаме внедрена НАССР система, в ход са проекти за използуване на природна енергия, които да обхванат цялото производство - те включват използване на слънчеви колектори и термопомпени инсталации. Наша продукция може да намерите в магазините за хранителни стоки и търговските вериги под формата на пакетирани сладкарски изделия. Тортите "ЕФИ" се предлагат в много ресторанти, кафе сладкарници и хотелски комплекси.