logo

ТИП ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Бензиностанция Тип ООД е със седалище град Видин. Основната дейност на фирмата е търговия на горива – на едро и на дребно. Горивата в бензиностанцията се доставят главно от ОМВ България. Предлага целогодишно и AdBlue Noxy от Ауто Трейд Кемикълс ООД. Местоположението на фирмата и близостта с Румъния и Сърбия е благоприятно за доброто и пълноценно обслужване на клиентите от международния транспорт. В горивата, които се предлагат целогодишно се влага добавката Рубин, която се използва за почистване и отстраняване на коксови отлагания и почистване на клапани. Заедно с това, осигурява по-висока мощност, по-нисък разход и оптимизира работата на двигателя. За дизела се добавя специална зимна съставка за по-добра работа на двигателя в зимни условия.  Бензиностанцията на Тип ООД във Видин работи без прекъсване и осигурява на своите клиенти качествено обслужване. Тук се продава екологично гориво с най-високо качество – за оптималната работа на автомобилите. Фирмата спазва стриктно всички санитарни изисквания и административно-техническите норми и правила. Тип ООД предоставя широка гама от услуги и продукти – кафе, пакетирани храни и напитки, помпане на гуми и други. За улеснение на клиентите предлага и възможността за плащане чрез ПОС терминал.

УСЛУГИ:

  • безплатна логистична подкрепа на международните ни партньори в транспорта, които имат седалища във вътрешността на България;
  • качествени ОМВ горива
  • достъпни цени – от самото си създаване до днес, във фирмата продължаваме да предлагаме достъпни цени за клиентите си от всички потребителски групи;
  • възможност за доставка на горива до база на купувача – можем да се договорим за различни отстъпки от цената на горивото, в зависимост от срока и начина на плащане;
  • различни отстъпки за редовни клиенти.

  В бензиностанцията си ТИП ООД извършва търговия с горива на едро и дребно, които могат да бъдат доставени до база на купувача по договорка. Освен това, в зависимост от начина и срока на плащане, имате възможност да получите отстъпка от цената на горивото, ако сте редовен клиент и в зависимост от начина и срока на плащане.

Търговия с горива от ТИП ООД:

  • Бензин – доставя се от OMV България. От изключителна важност е бензинът да е качествен и да няма примеси, за да щади двигателя и да му осигури дълъг експлоатационен живот.
  • Дизел - дизеловото гориво, което ТИП ООД доставя от ОМВ България, е изключително устойчиво на ниски температури, не запушва горивната система и не замръзва. През зимния период, за по-голяма сигурност, се влага зимна добавка.
  • Пропан-бутан (LPG) – снабдяване от БУЛ МАКС ГАЗ. Пропан-бутанът е все по-разпространено гориво заради ниските си експлоатационни разходи и дългия живот на двигателя, който осигурява. Освен това е едно от най-екологичните горива, защото емисиите на токсини и азотни окиси, които се отделят при горене, са много по-ниски, в сравнение с традиционните горива.

КАРТА НА ОБЕКТИТЕ НА ТИП ООД