logo

ТИМ 97 ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно, внос и дистрибуция на смазочни продукти, резервни части и консумативи за тежкотоварни автомобили и ремаркета.
Ключов акцент в дейността на фирмата е вносът и дистрибуцията за България на висококачествени смазочни продукти UNIL-Белгия: моторни, хидравлични, трансмисионни и промишлени масла и греси. Вече над 100 години UNIL BELGIUM предлага на своите клиенти продукти с неизменно топ качество.
От 2017 г. ТИМ 97 ООД е дистрибутор и на PARKER HANNIFIN, лидер в производството на хидравлични и индустриални маркучи, помпи и др. Разполагаме с модерна база за кербоване на хидравлични маркучи.
ТИМ 97 ООД е и вносител на филтри и филтриращи системи RACOR, които са дивизия на гиганта PARKER HANNIFIN.

История
ТИМ97 ООД е фирма по смисъла на Търговския закон на Република България, със седалище гр.Пловдив, ул. “Пещерско шосе” №75, община “Запад”.
Фирмата е учредена през 1997 година, като дружество с ограничена отговорност в Пловдивски окръжен съд. ТИМ97 стартира дейността си, като дистрибутор за град Пловдив и областта на смазочните продукти UNIL-Белгия. Допълнение към основната дейност е продажбата и на автомобилни филтри и консумативи за леки и товарни автомобили.
С развитието на частния автомобилен транспорт в България се наложи и бързото разширяване на асортимента от резервни части в търговския обект на фирмата. Осъществиха се и се доказаха във времето много добри търговски взаимоотношения с вносителите на резервни части в България. ТИМ97 спечели доверието на своите партньори с лоялност и коректност, както и с непрестанно подобряващи се показатели в продажбите. Понеже целите на дружеството са били винаги за по-пълното задоволяване на нарастващите нужди на клиентите си, в края на 2003 година се взе решение за осъществяване на директни контакти със западноевропейски производители и търговци на резервни части за товарни авмтомобили.
С това се постигна многократно увеличаване на асортимента от стоки с отлично качество и по-добри цени. Наред с това започна изграждане и на дистрибуторска мрежа в страната. Посещението на специализираните изложения във Франкфурт и Хановер от 2004 година насам, както и огромната информация в интернет, спомогнаха за разширяването на контактите ни с още западноевропейски фирми. И до днес в сътрудничеството с тях ТИМ97 се доказва, като надежден партньор, с абсолютна коректност и решителност.
С устойчивото развитие и нарастване на положителните икономическите показатели на фирмата, с натрупания опит и компетентност в работата на дружеството, през есента на 2008 година се взе решение за разширяване на търговската и складова площ. За целта чрез банков кредит се закупи скадова база в с.Царацово в непосредствена близост до град Пловдив.
Основна политика в дейността е стриктното спазване на законовите изисквания на Република България и ЕС. Важни акценти в работата на дружеството са свързани със спазването на нормите за безопасност на труда и опазването здравето на трудещите се. За отличните финансови резултати спомагат добрите колегиални взаимоотношения, високата отговорност към работата и успешният управленски

Продукти:
-От директен вднос
-Смазочни продукти
-PARKER - Хидравлични системи
-RACOR - Филтрация
-Части за товарни ремаркета
-Части за товарни автомобили

Офис и Складова база
с. Царацово, ул. Хан Аспарух 1Г

Тел.: 032641274
GSM: 0885534666
Факс: 032641316
E-mail: office@tim97.com

Е-МАГАЗИН
-Моторни масла за леки автомобили
-Моторни масла за камиони
-Трансмисионни масла
-Пластични смазки (греси)

Работно време:

Понеделник - Петък - от 8:30 ч. до 18:30 ч.
Събота - от 8:30 ч. до 15:00 ч.

Магазин Пловдив:
гр.Пловдив, ул. Пещерско шосе 75 (партер)
GSM: 0889709666