logo

'Тандем'

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Месопреработвателна фирма „Тандем-В” ООД е регистрирана през 1993 година и е собственост на братя Кирил и Тодор Вътеви. Дейността започва в сграда под наем и два леки автомобила „Трабант”.  Закупени са машини на старо чрез банков кредит срещу ипотека на жилище.

Тандем за първи път в България пуска на пазара кайма в тарелка с прозрачно стреч фолио. Първо производство – 30 кг кайма и 10 кг шишчета. Компанията произвежда широка гама от месни продукти - малотрайни и трайни колбаси, сурови продукти, пастети, сурово-сушени колбаси, деликатеси и шунки, био продукти.

Мисия и ценности
Добрата храна е  любовта, с която я приготвяме, отговорността, която поемаме към всеки, който и` се наслаждава, и стремеж към хармония. Доброто здраве и насладата от храната, любовта към природата и хората, удовлетворението от свършената работа, означават пълноценен живот. Ето защо, ние вземаме най-доброто от природата, за да го превърнем във вкусна и пълноценна храна.

Използваме съвременни технологии за производство и контрол на хранителната стойност на продуктите. Нашите продукти са любопитно съчетание между българските традиции и най-добрите международни практики. Традиция, стил и сигурност са основните елементи във философията на „Тандем”.

Постигаме ги чрез:

  • пряка грижа и отговорност към крайния потребител;
  • проследяемост и контрол  на хранителната стойност и качеството на входящите суровини и готовия продукт;
  • внимателен подбор на балансирани комбинации от подправки в рецептурите;
  • непрекъснато повишаване на професионалните ни компетенции;

Респектът  и отговорността, с която работим, са нашето отношение към хората, към себе си, към продуктите, които произвеждаме, с които се храним и ние, с които храним децата си.