logo

Строително дружество 'ТОРИН - Тончев' ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Строително дружество "ТОРИН - Тончев" е основано през 1991 г. от Тони Тончев, който оглавява компанията до 2009г. Благодарение на неговата далновидност и усет за красивото, бяха реализирани няколко емблематични за компанията проекти.
Господин Тончев създаде екип от съмишленици и професионалисти, които и днес следват начертаната от него линия на строителство – бутикови жилища с изключително качество и класическа европейска естетика.
За своята почти 25-годишна история построихме и въведохме в експлоатация повече от 40 жилищни сгради и еднофамилни къщи и с гордост гарантираме тяхното дълголетие.

Мисията ни е да запазим дългосрочното партньорство с нашите клиенти, за да посрещаме техните очаквания и да им предлагаме възможно най-добрите решения. И тъй като техните изисквания постоянно растат и се променят, ние растем и се променяме заедно с тях, готови за новите предизвикателства.

Ценностите, които изповядваме в работата си, са професионализъм, коректност, безусловна честност и отговорно поведение. Създаваме висококачествени продукти, с които облагородяваме градската среда и допринасяме за устойчив растеж на обществото и икономиката.

ПРОЕКТИ:
- Жилищна сграда "Загребска"
- МОТОПИСТА НОВА
- Жилищна сграда "ТИНТЯВА"
- Комплекс от къщи в кв. Горна Баня
- Жилищна сграда "Чаталджа"
- Бл. 8, ул. Рикардо Вакарини, ж.к. Мотописта - II част
- Бл. 10Б, ул. Рикардо Вакарини, ж.к. Мотописта - II част
- Ж.с. ул. Славовица 41, ж.к. Мотописта III
- Сграда 1 в жилищен комплекс Cite Jardin - Сграда 5 жилищен комплекс Cite Jardin
- Жилищен комплекс Casa Buena
- Жилищен комплекс Heberlea в Смолян
- Жилищна сграда на ул. Нишава №105
- Еднофамилна къща в Бояна
- Жилищна сграда на ул. Кадемлия №13
- Жилищна сграда Maison des rêves (Дом на мечтите)
- Жилищна сграда на ул. Острец № 19-21