logo

СТЕНИМАР ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

“СТЕНИМАР” ЕООД е специализирана в сферата на търговия с индустриални стоки, които са необходими за поддръжката на автоматизираните системи за производство. За да поддържаме и разширяваме нашето портфолио, поставили сме си за ЦЕЛ – да бъдем надежден партньор, който предлага решения задоволяващи Вашите нужди, чрез предлаганите от нас на продукти с постоянно високо качество на реномирани световни производители, бързото им изработване и доставка по необходимите за Вас параметри на ленти, ремъци, скоби и др. Преследвайки нашите цели осъществихме връзки с нашите партньори разположени както в България, така и в чужбина.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ от транспортни ленти, ремъци, скоби за транспортни ленти, ролки и др. Предлаганите от нас продукти са на световно известни компании с голям опит в областта на производството на транспортни ленти, ремъци, крепежи и аксесоари за тях. В своя опит те са натрупали инфорамация за различните потребности и нужди за всеки бранш, в който се използват техните продукти. Съобразявайки се с динамиката и развитието в промишлеността, те постоянно променят и обновяват своята продуктова гама, предлагайки специфични продукти за специфични потребности в даден бранш.

ПРОДУКТИ

Транспортни ленти

Транспортни ленти предназначени, както за леката и хранителната промишленост, така и за тежката, от различни синтетични материали като PVC, PU, силикон, модифицирани гуми и дрГумени транспортни ленти

Гумено-текстилните транспортни ленти са произведени в Турция или Холандия. В листата на продуктите влизат както гладки, така и ленти с повърхностен профил. Според средата, специфичните условия на експлоатация и пренасяните субстанции основните типове ленти са:

-нормални
-абразивоустойчиви
-негорими
-толоустойчиви
-маслоустойчиви

Като тези им характеристики се определят основно от типа на използваните за производството им каучуци и вложки.

Ремъци

Ремъците са многофункционални и могат да използват, както за задвижвания така и транспортиране. Намират широко приложение и при синхронизиране на различни задвижвания на една производствена линия. Ремъците, които предлагаме са:

- плоски ремъци с марката RAPPLON, които са част от групата на Ammeraal Beltech
- полиуретанови на Volta (Израел) - голямо разнообразие от профили
-зъбни - отворени и затворени, гумени и полиуретанови на Megadine (Италия) и Mitsuboshi (Япония).Скоби

Скобите за транспортни ленти на KIVILCIM (Турция) са предназначени за бързо и лено съединяване на транспортни ленти неизскващи изчакване след монтирането им за започвяне на работа на транспортьора. Те са удобни и бърз ремонт на сцепвания и пукнатини в транспортните ленти.Ролки и елеваторни кофички

За изработката на предлаганите от нас ролки са използвани материали съответстващи на световните стандарти за качество.

Според мястото на монтаж и предназначението на ролките са няколко вида:

-обикновенни ролки
-гумирани ролки
-полиамидни и неръждаеми ролки
-ролки задвижвани от вериги
-ролки с антишоково покритие
-поддържащи ролки с дискове
-ролки със спирална повърхностЛепила и консумативи

При снаждането, ремонта и експлоатацията на ленти и транспортьори са необходими различни консумативи и материали като:

-лепила
-ремонтни материали - лепенки, ленти и листи
-обшивки на барабани и ролки
-гуми за чистачи
-удъропоглъщащи барове

За повече информация разгледайте нашите каталози тук->