logo

Спортен център DYNAMIC

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Dynamic Fitness - Варна е модерен спортно - възстановителен комплекс за тези, които държат не само на тренировките, но и на високото ниво на обслужване, позволяващо да се създаде една истинска клубна атмосфера. Място, където всеки чувства постоянното внимание на спортните професионалисти и специално отношение към себе си от целия персонал на клуба. Ние предлагаме на нашите клиенти уникални и съвременни услуги в областта на фитнеса и аеробиката.

Dynamic Fitness е разположен на 1000 кв.м. и разполага с големи и слънчеви зали, спининг, бокс, зали за аеробика, просторни съблекални, бани и тоалетни. Във фитнес залата има високо качествено оборудване и свободни тежести, пътеки за бягане, крос тренажори, велоергометри/спининг. Центъра има и съвременно оборудвано масажно отделение, където се предлагат релаксиращи, лечебни и антицелулитни масажи от високо квалифициран китайски специалист.

Dynamic Fitness също ви предлага и богато зареден протеинов бар, за да получите максимален ефект от вашите усилия във фитнес залата.  

Локация
- Dynamic Fitness - Варна се намира в сърцето на град Варна, в непосредствена близост до Колхозния Пазар (Сградата на „Била”, 3ти етаж)

УСЛУГИ
Фитнес зала
Залата е голяма, с обща площ 400 кв.м., като трите страни са изцяло остъклени, а по вътрешната стена има огледала. Оборудвана е с всички необходими модерни спортни уреди (повече от 30 бр.) пътеки за бягане, крос тренажори, велоергометри/спининг.

Кардио - тренинг е необходим на сърдечно-съдовата система, за развиване на издръжливост и е просто незаменим за тези, които се стремят да са в по-добра форма. Приятно и безопасно е да се тренира в клуба - в добре оборудвана зала, с отлична климатизация.

Електронното оборудване на тренажорите позволява да изберете необходимия режим на тренировки. По този начин внимателно се контролира самия процес, като следите всички необходими параметри (ниво на съпротивление, интензивност, брой на изгорени калории и пулс).

Кардио зоната на клуба е оборудвана с тренажори на фирмата Life Fitness и разполага с:

 • 3 пътеки за бягане;
 • 3 елиптични тренажора;
 • 10 велоергометри.

Ако редовно използвате кардио-тренинга, значително ще увеличите "енергийното изгаряне" на организма, като премахвате натрупаната подкожна мазнина. Укрепвайки сърдечносъдовата система, белите дробове и сърцето, мускулите ще започнат по-ефективно да се "снабдяват" с кислород.

СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ
В нашата зала има разположени 30 силови уреда и 5 скамейки, разработени в съответствие с последните постижения на биомеханиката. Удобната форма и детайлно посочените биомеханични характеристики осигуряват правилно използване, като запазват при тренировките пълната естественост на движенията.

Зоната за свободните тежести притежава многообразие от регулируеми скамейки, с широко разнообразие от гири- от 1 кг до 50 кг, много щанги и дискове. Звуковия съпровод на тренировките ще Ви помогне да се настроите на вълните на хубавото настроение.

НАЧАЛЕН ИНСТРУКТАЖ
Тренировките в залата започват с начален инструктаж, при който ще Ви запознаят с видовете тренажори и ще определят целите на заниманията Ви. Изхождайки от поставените задачи и резултатите от фитнес теста, инструкторът ще Ви състави програма за тренировки, ще обясни техниката за изпълнение на упражненията и тяхната последователност.

ПЕРСОНАЛНА ТРЕНИВОРКА С ИНСТРУКТОР
Наемането на личен инструктор ви гарантира, че ще получите качествено, ефективно и интересно провеждане на тренировката. Ако вие:

 • сте начинаещ във фитнеса;
 • ви е нужен стимул или одобрение;
 • искате да имате за пример редовно трениращ човек;
 • трябва ви осведоменост по въпроси свързани с фитнеса, то личният инструктор е най-доброто решение за Вас!

Зали за аеробика
Dynamic Fitness – Варна предлага две високо оборудвани зали, всяка с площ от 150 кв.м., а по вътрешните стени има огледала. Предлагат се следните видове индивидуални и групови занимания: бокс, народни танци, спортни танци и др.

Заниманията се предлагат целодневно като клиентите имат възможност да избират занятия в зависимост от своите интереси и от графика. Популярността на аеробиката не е случайна - това е великолепна възможност за придобиване и поддържане на добра физическа форма, намаляване на теглото, подобряване обмяната на веществата, укрепване на сърдечносъдовата система, развиване на координацията на движенията и получаване на море от положителни емоции!

Зали за Аеробика и Активни Занимания:

 • 2 зали за аеробика и активни занимания;
 • Опитни, висококвалифицирани инструктори;
 • Индивидуален подход;
 • Предлагаме народни и спортни танци;
 • Тренировки по Бокс.

ТРЕНИВОРКИ ПО БОКС

 • искате да сте в идеална спортна форма;
 • да научите някои движения за самозащита;
 • или да изваяте красива фигура, изразходвайки негативната енергия, то тренировките по бокс са най-подходящия избор за Вас!

Интересни факти
Анаеробните дейности (като спринта) изгарят най-много калории (около 1000 на час). Някои от вас може би ще си помислят, че това са най-подходящите дейности за изгаряне на мазнините, но не е точно така. Горивото, което се използва при тях, е гликогенът, отложен в мускулите. Това е така, понеже нуждата от калории настъпва много бързо, а мазнините изгарят сравнително бавно и не могат да задоволят тази нужда.

Освен това тези дейности водят до бърза умора (обзалагам се, че не можете да спринтирате половин час без почивка). Ето защо за изгаряне на мазнините се използват аеробните дейности. Те изгарят по-малко калории, но са най-ефективни за топене на мазнините. Такива са кросовете, колоезденето, спортните игри (футбол, баскетбол, тенис и др.), плуването, карането на велоергометър (статичен велосипед), карането на ски и кънки (ролери), бързото ходене, планинският туризъм и др.

Тези дейности могат да се практикуват дълго време без почивка (някои от тях - с часове) и нуждата от калории при тях не настъпва толкова бързо. Точно затова ако имате излишни мазнини, заловете се с някоя от горепосочените дейности и работете без да ви мързи.