logo

Спортен център ТИМ

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Спортен център ТИМ съществува от 20 юли 1994 г. като през всички тези години е бил еталон за качество в областта на спортните услуги. Тренировките във фитнес залите повишават работоспособността и устойчивостта на организма срещу стреса.

Все по-голяма част от съвременните хора, независимо от областта, в която работят, се занимават с фитнес и както показва практиката, са много доволни от постигнатите резултати. Здравословният начин на живот все повече се превръща в осъзната необходимост за всеки, който знае цената на успеха и разбира, че здравето няма цена.

Спортен център ТИМ представлява модерен и съвременен комплекс за спорт и рекреация - най-големият на територията на Варна.

Общата площ на тренировъчната зала е 400 m². Огледалните й стени и колони са предназначени за самонаблюдение и самоконтрол при провеждане на тренировките. Има 80 шкафчета, в които клиентите могат да заключат личните си вещи. Снабден е с вентилационна система, осигуряваща приток на чист въздух, също така и климатик, който се използва през всички сезони на годината.

В центъра се помещават още зала за аеробни занимания, модерен и мощен турбо-солариум Ergoline, масажно помещение и протеинов бар, предлагащ и богат набор от хранителни добавки.