logo

Спортен център 'Джим Палас'

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

"Джим Палас" е първият и най-голям по рода си спортен център от типа "Wellness" във Варна. Отваря врати през 2005 година с уникална база, разположена на площ от 800 кв.м., и екип от млади, силно мотивирани хора, които успяват да превърнат центъра в най-атрактивната дестинация, както за спорт и релакс, така и за социални контакти в града.

От създаването до сега, спортния комплекс претърпя много промени с цел подобряване на услугите. Към 2014г. спортен комплекс "Джим Палас" се разгръща на площ от над 1000 кв.м., където ще намерите всичко необходимо за една пълноценна тренировка и поддържане на Вашия здравословен начин на живот.

"Джим Палас" разполага с просторна фитнес зала, оборудвана с пълна гама от високотехнологични уреди и свободни тежести. Тъй като сме професионалисти, сме заложили на оборудване от лидер номер едно в Европа - TECHNOGYM. Атмосферата в залата е уникална - хора от различни социални групи, на различна възраст, намират общи интереси и споделят времето си заедно.

Инструкторите на "Джим Палас" са с богат опит, а също така допринасят за позитивното настроение на клиентите, което прави престоят пълноценен. За клиентите, които предпочитат груповите занимания, успяхме да осигурим три зали само за това.

Зала 1 - с капацитет за над 35 души; зала 2 - капацитет над 25 души; зала само за спининг - оборудвана с 15 специализирани велоаргометъра за целта.

Центърът разполага още с масажно студио, където успешно може да се преборите с целулита или да избягате от стреса. За по-капризните клиенти сме осигурили и комфортна сауна, както и парна баня, където може да релаксирате в добра компания.

За над 9 годишната история на спортен център "Джим Палас", успяхме да натрупаме много опит, а също така спечелихме доверието на стотици души с професионално и отговорно отношение.

Винаги сме се стремили и продължаваме да задоволяваме нуждите на клиентите си с добро обслужване, нови и интересни предложения в областта на спорта.

В спортен център "ДЖИМ ПАЛАС" можете да намерите голямо разнообразие от предлагани услуги, продукти и промоции. При нас работят висококвалифицирани треньори, инструктори и масажисти. Ето и какво предлагаме:
- отлично оборудвана фитнес зала
- зали за групови занимания
- класическа сауна и парна баня
- масажи
- протеинов бар