logo

Соларс – 75 ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

“Соларс – 75 ЕООД“  гр. Бургас е регистрирана на 26.10.2009 г, със седалище гр. Бургас и с предмет на дейност – изработка, доставка и монтаж на ПВЦ, алуминиева, трислойна дървена дограма, вентилируеми окачени фасади, всички видове външни и вътрешни щори, тенти, охранителни ролетки, стъклени витрини, автоматични плъзгащи врати, покривни конструкции от поликарбонат и сандвич панели, ремонт на обкови, подмяна на стъклопакети, демонтажи и други строително-ремонтни дейности.

Историята на фирмата преминава през няколко трансформации за 16 години – от ЕТ “Соларис – 75 – Явор Делев”, през “Соларис-75  ЕООД” до сегашното име. Фирмата изпълнява поръчки както на територията на цялата страна, така и в рамките на Европейския съюз.

Фирмата разполага с производствено – техническа база, намираща се в района на завод Спартак, гр. Бургас, оборудвана със специализирани машини, необходими за  цялостната изработка на ПВЦ, алуминиеви и трислойни дървени дограми. Ръководния състав, както и служителите във фирмата са с подходящо образование и с богат професионален опит в областта на дограмите.

“Соларс – 75 ЕООД“  се ползва с авторитета на  лоялен, коректен и надежден партньор във взимоотношенията с клиентите си както в България така и в чужбина. Гаранция за качеството и ефективността на работата, освен собственото техническо и технологично оборудване е и натрупания опит и знания, максималната ангажираност и добрата координация между ръководител и служители.

Клиентите на фирмата са около 75 % частни лица. Отличното качество на продукцията,  умерените цени и препоръките от доволните клиенти са предпоставка за постигане на нови, по-високи обеми на продукция. Работи дългосрочно и с няколко инвеститора и строителни фирми с обекти предимно по курорти от Южното Черноморие и в гр. Бургас.

Акцентът на философията на фирмата е върху контрола за качеството на всеки един етап от производството и монтажа, с което изпълнява всички условия за получаване на европейският сертификат за качество ISO.

Подбрани са водещи Европейски фирми, лидери в последните иновации на пазара. Това успешно позволява на "Соларс - 75" да прилага техните технологични решения в производството на врати и прозорци.

Компанията предлага високи гаранционни периоди за всички предлагани продукти и услуги. Гаранция от 40 години за PVC профила, 5 години на аксесоари и 5 години на стъклопакетите.

Основни области на производствена дейност:
Алуминиева и PVC дограма с немски и български профили.
Алуминиеви парапети.
Витрини от 10мм стъкло.
Автоматични врати.
Щори – външни и вътрешни.
Охранителни ролетки.
Окачени фасади и бонд.
Покриване на мансарди.
Подвижни тенти и перголи.
Поставяне на комарници.
Метални решетки и огради.
Сервиз на вече монтирана дограма.
Професионални ремонтно-довършителни работи след поставяне на дограмата.