logo

Семеен хотел Дарлинг

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Семеен хотел Дарлинг се намира в малкия живописен град Банкя, разположен само на 17 км от София в подножието на Люлин планина. Недалеч от шумната и замърсена столица, хотелът предлага спокойствие, чист въздух и отлични условия за отмора, възстановяване и туризъм.

Семеен хотел Дарлинг е предпочитано място за семейна почивка, бизнес пътувания, балнеолечение и приятни изживявания. Близостта до София и добре поддържаните и разнообразни транспортни връзки дават възможност за бърз и безпроблемен достъп до столицата по всяко време. Семеен хотел Дарлинг е открит през 1992 година и разполага с 12 стаи.

Стилното обзавеждане на хотела предлага индивидуален интериор на всяка отделна стая. Локално отопление, безплатен безжичен интернет, кабелна телевизия, собствени санитарни възли за всяка стая, безплатен паркинг са само част от предлаганите удобства. На разположение на гостите е кафе-аперитив с прекрасна лятна градина с 80 места, работещ целодневно.

Град Банкя е известен с лековитите си минерални извори и е утвърден курортен и балнеолечебен курорт, наложил се с годините като национален център за рехабилитация и профилактика на сърдечно-съдови заболявания.

Разположен сред много зеленина и с доста слънчеви дни, с характерен лек планински бриз, богат на отрицателни йони и фоноциди, с лековити минерални извори - дадености, които го определят като престижен национален и международен курорт, своеобразен екологичен резерват на София.

Разнообразни паметници на културата, храмове, тенис-комплекс, националния хиподрум, минералния плаж и близостта до Люлин планина предизвикват интереса и предлагат забавления на многобройните гости на града.