logo

Саламандър - Койчеви ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД проектира, произвежда, доставя и монтира PVC и алуминиева дограма, входни врати с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента. Разполага с офиси в градовете София и Стара Загора.

Работи със следните профили:
PVC ДОГРАМА: pvc дограма SALAMANDER - 3,4,5,6 и 7 камерни системи, произведени единствено в Германия гр.Тюркхайм.

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА: алуминиева дограма PROFILCO - студен профил, термомост и окачени фасади. Алуминиевите и пвц прозорци предлагани от Саламандър се отличават с много високо качество.

Това се дължи на профилите, които се избират при производството. Те са на утвърдени марки, които се характеризират с иновации и качество в сферата на производство на прозорци и врати. PVC и алуминиевата дограма се съчетава с различни стъклопакети, които се отличават с всеобхватни качества- топлоизолация, слънцезащита(стъкло четири сезона), шумоизолация, бронировка.

Изборът на стъклопакет зависи от качествата, които трябва да притежава дограмата. Прозорците и вратите произведени от фирма Саламандър-Койчеви са с регулируем обков на утвърдената немска фирма ROTO и гарантирана надеждна експлоатация в продължение на години без специална поддръжка.

PVC дограмата Salamander може да бъде оборудвана със секюрити обков. Фирмата предлага и услугата смяна на обков (независимо от марката на дограмата). Монтирането на PVC прозорци и врати се осъществява с монтажни котви (скоби), без да се пробива дограмата и по този начин не се нарушава херметичността й. Това гарантира дълъг експлоатационен период без нужда от ремонт или подмяна.

Фирмата разполага с производствена база, оборудвана с пълен комплект машини за производство на PVC и алуминиева дограма. При пълно натоварване е в състояние да осигури производство до 2500 кв.м. дограма месечно. Изделията на САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO.