logo

РОДОПСКО ХАНЧЕ - мотел с. Варвара

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Не можеш да пропуснеш Родопско ханче ако някога си пътувал по пътя София – Велинград. Оранжевите стени се забелязват от разстояние, а вечер зад тях може да се чуе веселата глъчка на хората, избрали да разпуснат тук. Всякакви хора ни посещават, карат, карат, а когато пътят им омръзне спират при нас за да си починат. А когато ни посетят – идват пак. Най-вече заради обстановката и музиката. Опитват от всички специалитети на кухнята.

СПА процедури

Задължителната за всеки спа център сауна е намерила място и в спа комплекса Родопско ханче. Влезте с приятели и се отпуснете, докато изгаряте мазнини и прочиствате от токсини тялото си. Ще се почувствате по-добре и освежени. Парна баня – за да усетите отново тялото си след тежкия работен ден и да сте отново във форма (може би за вечерта в нашата механа). В парната баня на Родопско ханче кръвообращението ви ще се подобри, ще дишате по-добре и ще приготвите имунната си система за всякакви ситуации.

Лоби бар

Стилно обзаведен в червено за вас работи лоби барът на Родопско ханче, където ви очакват алкохолни и безалкохолни напитки с разнообразен асортимент. И всичките – поднесени със задължителни усмивки от нашите момичета.

Лятна градина

С 250 места, специално създадена за вашите сватби, кръщенета, рождени и именни дни, нашата лятна градина ви кани да прекарате в нея незабравими дни и нощи в компанията на роднини и приятели. Ще я украсим така, че от вашия повод да направим истинско преживяване за духа и тялото.

Ресторант

Ресторантът ни е с 60 места. Камина за студените зимни вечери, обзаведена в битов стил, изкусни дърворезби, за да поддържа огъня в душата ви ще помогнат не само марковите питиета, но и традиционните български ястия. Предлагаме и обедно меню.

Механа

Колко ли ваши спомени пазят изкусните дърворезби, колко ли пъти механата е кънтяла от веселие, как ли са се огъвали масите от пиене и мезета, а изпетите песни са оставяли всички без глас. Обзаведена в битов стил за да пази традициите и да напомня на всеки един от нашите гости да не забравя българското. Разполагаме със 140 места. За оркестъра ще бъде удоволствие да изпълни вашите музикални желания.

Басейн с минерална вода

Ако от жегата в града ви е станало непоносимо, каква по-добра отмора от прохладния басейн с минерална вода, идваща от Родопите? Елате на нашия новооткрит басейн, отпуснете се на един от шезлонгите и усетете лятното настроение (големина на басейн, състав на минералната вода, за какво помага?) Почувствайте се като във филм докато отпивате от студеното си питие, топнати в нашето джакузи. Правено е за 12 човека, за да не остава никой от вашата компания на сухо. А нашите момичета ще се погрижат чашите ви да не останат сухи през цялото време.

Настаняване

Родопско ханче разполага с 12 стаи, като всяка стая е оборудвана с телевизор, кабелна телевизия, тераса, парно отопление и самостоятелен санитарен възел. Някои от стаите са с хладилник и климатик за да посрещнат горещите летни нощи. За ваше удобство имаме и две бунгала с 3 и 4 легла.

Цени:

Двойна стая - 60 лв. (включено е ползване на СПА - парна баня, сауна и басейн)

* За деца до 7 годишна възраст не се доплаща
* За деца над 7 годишна възраст се доплаща 10 лв.

Тройна стая - 80 лв. (включено е ползване на СПА - парна баня, сауна и басейн)

Само нощувка в двойна стая (без ползване на СПА центъра и басейна) - 50лв;