logo

Протект - гр. Стара Загора

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

“Протект” ЕООД стартира своята дейност през 2003 г. като фирма за монтаж, диагностика и ремонт на автоелектроника, аудиотехника, аларми. След успешния старт фирмата се развива постоянно и логично през 2007 се нанася в собствена сервизна база. През изминалите години с добрата си работа ПРОТЕКТ ЕООД се налага като водеща фирма на старозагорския пазар на услуги в автомобилния бранш.

Ние предлагаме на своите клиенти пълна гама от услуги свързани с профилактика, поддръжка и ремонт на моторни превозни средства при изключително конкурентни условия и с възможности за абонаментна поддръжка. Персонал от 30 човека се грижи за клиентите. Във всички екипи работят опитни специалисти, както и силно мотивирани стажанти от БГОЦ и професионалните гимназии в Стара Загора.

В автосервиза на площ от над 5000 кв. м. има обособени няколко специализирани отдела, административна част, както и обширен паркинг. За момента са организирани няколко отдела с над 20 работни места.

Те са разпределени на следните екипи:

 • Административно–търговска част - приемна за клиентите и търговска част за авточасти и консумативи
 • Екип диагностика - разполагат със съвременна диагностична апаратурана дилърско ниво – Mercedes, BMW, VW, Audi, Toyota, Rover, Mazda,Porshe, Jaguar, Opel, Ford, Citroen, Pegeout, Bosch, Brain Bee и др.
 • Екип електроника – ремонт имобилайзери,изработка на ключове, ремонт ECU, ABS, AIRBAG, преинсталиране софтуер и др.
 • Екип електротехника - ремонт ел. инсталации, генератори, стартери, ключове;- монтаж аларми, ксенон, чип тунинг, аудио техника;- Диагностика, ремонт и поддръжка на автоклиматици и др.
 • Сервиз експрес - бърза смяна на масла, филтри, антифриз, накладки и др.
 • Монтьорско звено - ремонт двигатели, кормилни рейки, ходова част, каросерии и др.
 • Стругарна работилница - струг, фреза и други професионални инструменти за качествен, надежден и бърз ремонт на различни детайли и системи – нафтови помпи, дюзи common rail дюзи и др.

Специалистите от фирмата работят според съвременните изисквания за навременно откриване и отстраняване на неизправностите по автомобилите, проверка и диагностика на всички системи по автомобила, каествен ремонт и бързина на обслужването. Даваме гаранция за извършените услуги и монтирани оригинални резервни части.

Предимствата на ПРОТЕКТ ЕООД на пазара са многообразни. От самото си създаване фирмата залага на високи стандарти на качество, комбинирани със справедливи цени и много лично отношение към всеки един клиент. Намираме се на централно място с лесен и бърз достъп, със силен автомобилен трафик.

Имаме подготвени хора от административно- търговския екип, работили в дилърства за продажба и сервиз на нови автомобили – Opel, Chevrolet, Fiat, Lancia, Alfa Romeo. Ние продължаваме да работим в посока на постоянно динамично развитие като един от водещите автосервизи в Стара Загора и региона. Предлагаме на Вашето внимание фотоалбум със снимки от сервиза и инфраструктурата около него.

Изградили сме доверие в нашите услуги и качеството им.

Имаме множество сключени договори за абонаментна поддръжка на корпоративни клиенти

 • Център за спешна медицинска помощ – Стара Загора
 • Трейс Груп Холд – Стара Загора
 • Елит Монтаж ООД – Стара Загора
 • Бакери – Стара Загора
 • Орбита ЕООД – Стара Загора
 • Лорив ЕООД – Стара Загора
 • Автосалон – Лукс Авто – Стара Загора
 • и много други

ПРОТЕКТ ЕООД е оторизиран представител на оригинални части за автомобили с марката VW, Mercedes, BMW, Pegeout, Citroen. Предимствата на ПРОТЕКТ ЕООД на пазара са многообразни.

От самото си създаване фирмата залага на високи стандарти на качество, комбинирани със справедливи цени и много лично отношение към всеки един клиент. Намираме се на централно място с лесен и бърз достъп, със силен автомобилен трафик. Имаме подготвени хора от административно-търговския екип, работили в дилърства за продажба и сервиз на нови автомобили – Opel, Chevrolet, Fiat, Lancia, Alfa Romeo.