logo

Промет - производство на метални мебели и сейфове - София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ПРОМЕТ - ЛИДЕР В ПРОИЗВОДСТВОТО НА МЕТАЛНИ МЕБЕЛИ, СЕЙФОВЕ ЗА ДОМА И ОФИСА
КАЧЕСТВЕНИ СЕЙФОВЕ ЗА ДОМА И ОФИСА, РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МОДЕЛИ И РАЗМЕРИ, ПРЕДСТАВЕНИ В АКТУАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ВСИЧКИ МОДЕЛИ - СЕЙФОВЕ ЦЕНИ.

Промет е производител с дългогодишен опит на сейфове за дома и офиса с доказано качество. Продуктовата гама включва разнообразие от модели - различни класове със съответните технически характеристики и сертификати. Можем да задоволим нуждите на весеки дом за сигурно и надеждно съхранение на ценности, документи и вещи. Основната част от продукцията – сейфове за дома и офиса, офиса, хотела, оръжейни и депозитни с търговска марка “Valberg’ и “Aiko” и офисните мебели “Практик” се произвеждат в заводите на Промет, разположени в Русия и в България. Заводите за производство са оборудвани със най - съвременно и технологично оборудване и използват водещи методи за управление. Групата “ПРОМЕТ” е непрекъснато развиваща се иновативна организация от компании и вече има успешно работещи 41 филиала в Беларус, България, Украйна, Казахстан, Естония, Литва, и Латвия, Русия, Полша, Германия, Обединените Арабски Емирства, и САЩ. Дистрибуторската мрежа на Промет включва 50 дилъра в България,Сърбия, Македония, Гърция, Турция, Румъния, Словения, Унгария, Франция и Швейцария.

СЕЙФОВЕ ЦЕНИ - ПРЕДСТАВЕНИ В ТОЧНИ ОФЕРТИ, СЕРВИЗНИ УСЛУГИ, ГАРАНЦИОННО И СЛЕДГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПРОИЗВЕДЕНИТЕ ОТ ПРОМЕТ ПРОДУКТИ

Коректното отношение към всеки клиент е в основата на дългосрочното сътрудничество. В своята дейност ние имаме индивидуален подход към всеки клиент, затова отговаряме на всяко запитване, като представяме избраните от клиента продукти в подробни оферти – Сейфове цени, с точно описание на моделите и актуални цени.

За обслужване на потребителите в България, “ПРОМЕТ” в България, успешно изгради и управлява:

- Завод в град Казанлък - за производство на сейфове за офиса, дома, хотела, депозитни, оръжейни, дата сейфове и усилени и комбинирани сейфове.
- Офис в град София – квалифициран екип ще отговори на всяко Ваше запитване, подробно ще Ви запознае с характеристиките на продуктите и ще Ви представи актуални оферти с посочени - Сейфове цени според избраните модели и количества.
- Собствена дистрибуторска мрежа – която непрекъснато се увеличава и развива в различни региони на България.