logo

“Променерго” ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Променерго ООД е дружество, предлагащо отопление и топла вода за всяко жилище и всяка потребност, в което качеството, гъвкавостта и обслужването на клиента са първо място. При разработка на всеки проект ние предлагаме на клиентите си надеждност, комфорт и ефективност. Правим това с убеждението, че въвеждането на нови енергоспестяващи технологии създава не само конкурентно предимство и по-голяма полза за клиента, но е благоприятно също за околната среда. Това Ви дава сигурност за дългосрочно партньорство и обслужване, на което можете да разчитате.

Официални представители и оторизиран сервиз сме на водещите фирми в бранша: BOSCH; VIESSMANN; Теси ООД.

Предлагани услуги:
Пълен инженеринг в областта на газификацията, отоплението и слънчевите инсталации, включващ проектиране, доставка на високо качествени продукти от немски, български и италиански производители;
Изграждане на съответната инсталация, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване в на битовия и промишлен сектор;
Технически консултации, оформяне и придвижване на проектна и изпълнителска документация;
Доставка и монтаж оборудване;

Консултации и подготвяне на документи за кандидатстване, за кредит Енергийна ефективност, предоставящ ползване на безвъзмездна помощ в размер на 20% от направените разходи.

Предлагани продукти:

Стенни газови котли:
Природният газ става все по-популярен. Съвременните газови уреди са с високо ниво на сигурност, т.к. всеки уред подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика. Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива. Ако не сте свързани към газоразпределителната мрежа, няма проблем – предлагаме алтернатива на уредите с пропан-бутан.

Котли на твърдо гориво:
Рязкото повишаване на цената на електроенергията през последните години отново направи силно атрактивни отоплителните уреди на твърдо гориво.

Соларни системи:
Добър избор за почти всяко домакинство. Едно от най-интересните системни решения на бъдещето е комбинацията от високоефективната кондензна техника със слънчевата енергия. Соларна системата с естествена циркулация, работи на базата на прост физически принцип, не изисква помпа и термоуправление, а при наличие на слънце, предоставя битова гореща вода.

Подгряване на битова вода

Проточни газови бойлери:
предназначени специално за захранване на отделни консуматори – лесно обслужване и почти неограничени възможности за монтаж благодарение на изключително малките размери.

Бойлери с индиректно подгряване:
Индиректно подгряваните бойлери осигуряват висок комфорт на снабдяването с битова гореща вода, имат висококачествена изолация и минимални топлинни загуби

Продуктовата гама нафтови котли на Viessmann предлага ефективно и икономично решение за всяко потребление. И в комбинация със соларна инсталация Viessmann можете във всички случаи да допълните Вашата отоплителна система и да спестите допълнително енергия и средства.