logo

Призма МДЖИ ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ПРИЗМА МДЖИ ООД е с предмет на дейност строително-ремонтни работи и производство на душ-кабини. С натрупаният опит, фирмата се превръща в марка, на която се доверяват голям брой фирми, частни клиенти, дизайнерски и проектантски бюра. Компанията е доказала своята ефективност и качество в изпълнението на различни проекти, при които се изисква индивидуален подход. Приоритет на екипа е да задоволи всички изисквания на клиентите - качествено и в срок.

ПРИЗМА МДЖИ ООД е производител на душ-кабини, душ-прегради, душ-паравани и паравани за вана. Предлага решения за душ-кабина във вашата баня след безплатен оглед на място. Изготвя индивидуални проекти и ги реализира качествено и в срок.

Душ-кабините се изработват от висококачествено закалено стъкло в различни цветове, матирани, матирани в схема, с дебелина от 6 мм до 10 мм. Обковът за стъкло е на фирмите DIEM и DORMA.

Oсвен изцяло от стъкло, се предлагат душ-кабини и паравани с алуминиев профил (бял, проховобоядисан). Има възможност и за прахово боядисване на профила в различна цветова гама наRAL. Всички механизми и уплътнения са на водещи фирми в бранша от Италия, Сингапур и Австралия.

УСЛУГИ:
- безплатна консултация и проектиране
- изработка до15 дни
- транспорт и монтаж
- гаранция -3години
- следгаранционен сервиз

Призма МДЖИ ООД извършва също и всички видове строително-ремонтни и монтажни дейности:
* ВиК
* електротехническа
* бояджийска
* гипсокартон
* монтаж
* редене на камъни, фаянс и теракот
* работа по дизайнерски проекти