logo

Подем инвест технологии ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Подем инвест технологии ЕООД е 100% частна компания и е ориентирана в областта на нови екологично-съобразни технологии в индустриалната химия с приложение в предприятия за производство на машинни елементи, изделия за бита, осветителни тела, специални изделия и други. Бързо променящите се изисквания и екологични ограничения на Европейския съюз и по света налагат един процес на непрекъснати изследвания и усъвършенстване на нашата номенклатура от технологии, но и разработване на нови технологии, отговарящи на нарастващите очаквания на клиентите.

Ние работим в тясно сътрудничество с редица научни институти, висши учебни заведения, учени на свободна практика както и с наши клиенти заявили определени функционални, защитни и декоративни изисквания към финишните покрития на изделията, до постигане на конкретни измерими, стабилни положителни резултати.

Стратегията ни е изграждане на стабилен нарастващ пазар в страната и извън нея, чрез непрекъснато утвърждаване на индивидуален подход към клиентите както и разширяване и в други сектори на индустрията (сектори свързани с металообработването). Същевременно, в съответствие със специфичните нужди на пазара, създаване на иновативни процеси, които съвместно с нашите партньори, проверяваме в практиката и усъвършенстваме.

Нашата стратегия се основава на следните ценности:

- Здраве и безопасност - Опазване на околната среда - Оптимизиране на разходите - Външен вид - Оптимални функционални характеристики и корозионна устойчивост

ТЕХНОЛОГИИ:
- Оксидация при стайна температура
- Катафорезни покрития
- Химически Никел
- Предподготовка

ПРОДУКТИ:
Серия продукти за оксидация:
- Обезмаслители
- Нормализатори
- Оксидиращ разтвор
- Пасиватор
- Дехидратиращи масла

Серия продукти за катафореза:
- Оцветители
- Чисто катодно електро-покритие
- Добавка за изплакване
- Нормализатор
- Разтворител
- Активатор

Серия продукти за предподготовка:
- Циментационен-антикорозионен грунд
- Алкален обезмаслител
- Кисел обезмаслител
- Пасиватор за стомана и чугун