logo

„Пи Ар – Варна“

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Пи Ар – Варна е с предмет на дейност производство и монтаж на дограма, входни и интериорни врати, външни и вътрешни щори, тенти на отлични цени.

Фирма „Пи Ар – Варна“ е компанията, която ще се ангажира с направата и монтажа на:

- ПВЦ и алуминиева дограма
- Външни, вътрешни щори
- Тенти
- Шатри
- Перголи
- Комарници
- Паравани и душ-кабини
- Сенници
- Ветроупорни завеси и др.

Компанията се радва на екип от специалисти, които имат наистина дълъг опит в сферата и ще се справят безупречно с всяка задача. Той ще предложи консултации, снемане на размери и други задачи. С предлаганите от компанията услуги Вие ще превърнете дома си в едно много по-уютно място!

„Пи Ар – Варна“ предлага и доста голямо разнообразие от входни и интериорни врати. Налични са врати от Турция и Китай, а фирмата често прави огромни отстъпки от техните цени.

В момента например предлагани биват:

- Турска входна врата с дебелина на крилото седем сантиметра. Размерите ѝ са 90/200 сантиметра. Вратата е с две ключалки, а цветът е венге. Касата може да бъде до 34 сантиметра, а цената ѝ без монтаж ще е 410 лева

- Китайска входна врата, чието крило е с дебелина пет сантиметра, а размерите са 90/197 сантиметра. Цветът ѝ е тъмен орех и разполага с три заключващи механизма (една ключалка). Без монтаж цената ще бъде 200 лева.

- Китайска интериорна врата с права каса с дебелина десет сантиметра, с первази от едната страна. Касата е с размер 78/201 сантиметра, а височината може да бъде коригирана. Вратата е със стъкло и цяла дръжка, а цветът е светъл дъб. Цената ще бъде 180 лева без монтажа.

Цените за монтаж също са доста добри:
Турска врата – 80 лева
Китайска врата – 60 лева
Китайска интериорна врата – 40 лева