logo

Пиано бар Изток - гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Има нещо в местата с история, заради което някак особено ни влече към тях. Точно затова не пропуснахме Пиано бар Изток, който, въпреки че отвори врати едва преди две седмици, има доста богато минало, градено в продължение на десетилетие. Не, няма измама. Сега ще ти обясним как става тази работа.

Когато преди десетина години се появява един от първите пиано барове в София - сгушен в квартал Изток на тихата улица „Тарас Шевченко", едва ли някой подозира, че този тип заведения ще станат неразривна част от среднощния живот на града. Но когато на едно място ти предлагат издържано съдържание - и в музиката, и в обстановката, и в чашата, няма как да е другояче. Сам се досещаш, че точно такава е ситуацията с Пиано бар Изток, след като не отстъпва от стабилната си позиция в маршрута на всяка нощна птица, вече толкова време. А сега, след кадрови промени в ядрото и след летен ъпгрейд, Изток пусна своя подобрена версия, в която всичко - от интериор до озвучаване, е вдигнало няколко нива и няма да те разочарова.

Главното действащо лице в Изток, разбира се, е музиката. Тук тя е поверена във вещите инструменти и гласове на група Soul Family, която не дава и миг почивка на приповдигнатата атмосфера. От класика през естрада, та до модерните хитове - където и да бутнеш Боби, Иво и Марго, няма шанс да ги хванеш неподготвени. А в четвъртък, петък и събота ще те изненадват гост групи. Разбира се, рамо на всички музиканти удря висококачествената нова техника - знаеш колко зависи звукът от нея. Докато ти му се наслаждаваш, скорострелно и неусетно ще бъдеш обслужен, а чашата ти - заредена само с течности от класа.

Единственото, което се изисква от теб, е да се настаниш удобно. Дали ще потънеш в меките сепарета, ще подпреш чаша на някой от сухите барове, или ще се спреш край белия роял - няма значение, емоцията ще те застигне в големи дози и, в приглушената светлина, ще потъне и цялата тежест на ежедневието.

Седящи места: 130, капацитет: 150 души.

Малко уиски: от 5 до 18 лв.
Малка водка: от 4.50 до 12 лв.
Бира: от 5 до 7 лв.
Чаша вино: 7 лв.
Коктейли: от 5 до 10 лв.
Има Wi-Fi, гардероб, паркинг и дрескод.
Плащане и с карта.