logo

ПЕГАС 2003 ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ПЕГАС 2003 ЕООД е създадена през 1998г. Основната ни дейност е свързана с: - Вътрешна и външна търговия с рециклирани металообработващи машини: стругове, фрези, хидравлични и ексцентър преси, бормашини, ножовки, шлайф и други машини, електроагрегати; - Вътрешна и външна търговия с рециклирани български и вносни металообработващи машини, мотокари и електрокари. - Текущ и основен ремонт, обновяване, гаранционен и следгаранционен сервиз, абонаментно обслужване на подемно-транспортни машини, електро- и мотокари и електроплатформи; - Отдаване под наем на подемно-транспортни машини, в т.ч. мотокари, електрокари. Фирма Пегас 2003 ЕООД разполага с богата гама от машини на склад, както и с широки възможности за изпълняване на поръчки по задание на клиента. Реализират се регулярно износи на металообработващи машини, кари за Македония, Сърбия, Гърция, Египет, Ирак, Русия, Чили и други държави. Сервизната базата на Пегас 2003 ЕООД се намира в София. Ремонтната дейност основно се извършва в базата на фирмата. Сервизните техници на Пегас 2003 ЕООД правят и посещения на място при клиентите. Извършва се техническо обслужване на машините, леки ремонти, които не изискват специални условия и апаратура, преглед на техническото състояние на машините с цел препоръки за превантивни ремонти и други.

ПРОДАЖБИ - Стругове - Фрези - Гилотини и абканти - Преси - Бормашини - Електроагрегати - Отрезни машини - Електрокари Фирмата отдава мотокари под наем. Товаро-разтоварни услуги с мотокар, мотокарист и гориво. - 200лв. / ден За гр.София – 200лв. на ден (без ДДС) – за машиносмяна (6 часа); - 60лв. / час Еднократна услуга с мотокар – 60лв. / час + 60лв. за всеки следващ час. Транспортирането на машината до обекта и обратно се заплаща допълнително. * Една машиносмяна е 6 часа работа. ** В зависимост от срока на наемане на машината, цената се предоговаря. *** Всеки започнат следващ час се заплаща в пълен размер. Цените са в лева, без ДДС. Транспортирането на машината до обекта и обратно се заплаща допълнително /около 60 лв. на курс – в едната посока – на територията на гр. София/.

СЕРВИЗ МОТО И ЕЛЕКТРОКАРИ Сервизните техници на Пегас 2003 ЕООД правят и посещения на място при клиентите. Извършва се техническо обслужване на машините, леки ремонти, които не изискват специални условия и апаратура, преглед на техническото състояние на машините с цел препоръки за превантивни ремонти и други. Сервизната базата на Пегас 2003 ЕООД се намира в София. Ремонтната дейност основно се извършва в базата на фирмата.