logo

НЮ ГАРДЕН ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Марката НЮ ГАРДЕН ООД е успешен и дългогодишен участник на българския пазар като автор и изпълнител на голям брой проекти за разнообразни бизнес клиенти от цялата страна.

Компанията е основана през 2002 година като наследник на НИКО ГАРДЕН ЕТ. Ежегодният ръст на фирмата през последните две години е над 30 процента. За този период Ню Гарден ООД успя да се наложи като една от водещите фирми на пазара за озеленяване и поддържане за зелени площи на територията на София и региона.

Фирма НЮ ГАРДЕН ООД изгражда и поддържа:

- Декоративни дървесно-храстови групи
- Кътове за отдих, барбекюта, беседки
- Тревни площи Тревният килим с равномерната си зелена повърхност служи не само като най-добър фон за изява на другите декоративни растителни групи, но и като елемент обединяващ различните тематични кътове в една градина или парк.
- Алпинеуми, скални кътове и сухи реки Алпинеумът е опит да се пресъздаде скалиста природна местност. В градината той пресътворява планината, доближава ни да нея. Той се състои от свободно подредени камъни и алпийска растителност. Подреждането трябва да се направи така че да не си личи човешката намеса.
- Водни ефекти – водни басейни Говорейки за красотата на градината не можем да пропуснем водните площи. Те внасят дълбочина и прохлада в градината, действат успокояващо и тонизиращо.
- Декоративни настилки, плочопътеки Алейните настилки са едни от основните елементи в градината. Те допринасят за цялостното оформяне на екстериора и улесняват и насочват движението, както на хората, така и н превозните средства. С елементите на настилките може да се постигне разнообразен рисунък, да се създадат интересни фигури.
- Поливни системи Още при проектирането на градината е препоръчително да се предвиди и поливна система. Тя гарантира постоянна свежест на градината, и облекчава поддържането.

УСЛУГИ:
- Озеленяване
- Поддържане
- Проектиране
- Магазини за цветя

Магазини за цветя Магазин “Стамболийски” бул. “Александър Стамболийски” №219 тел. 02/ 920 04 89
Магазин “Бояна” ул. “Севастократор Калоян” №63 тел. 0897/ 818 032
Магазин “Billa” бул. “България” №55 тел. 0897/ 818 025
Онлайн магазин за цветя http://buketionline.com