logo

НЕО Дизайн

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ЗАЩО да изберете БАНЯ НЕО?

 • защото сме различни
 • защото цените ни са най-добри
 • имаме изградено име и авторитет
 • консултираме клиентите си
 • имаме качествено обслужване
 • разполагаме с екип от професионалисти
 • за да получите сигурност и надеждност
 • за да получите Вашата перфектна, стилна и красива баня
 • за да останете доволни, усмихнати и щастливи
 • имаме гаранция за качество на стоките и услугите

ПРОИЗВОДСТВО НЕО НЕО – БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ
НЕО има дългогодишен опит в производството на Душ Кабини, Душ Паравани, Душ прегради, Статични прегради, плъзгащи системи, както на стандартни размери, така и на всякакви нестандартни размери.

Осигуряваме пълно обслужване за нашите клиенти, от безплатното вземане на точен размер до проектирането, производството и монтажа на готовия продукт. НЕО се наложи на българският пазар и от 2003 г. до сега успешно обслужва клиентите си и задоволява техните изисквания към визия и качество на продуктите. Изискванията и желанията на клиентите ни се променят, променяме сe и ние, като се стремим да отговорим на високите изисквания, да предложим качествени стоки и услуги, винаги в крак с модните тенденции.

НЕО ДИЗАЙН е утвърдена търговска марка. Дружеството разполага със собствени ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ и собствена производствена база. Гаранция за контрол, качествено обслужване и качествени стоки и услуги и гаранция за най-ниски цени.

НЕО има изградена широка ДИСТРИБУТОРСКА мрежа в повечето от големите градове в България, като се стремим да осигурим за клиентите ни наши представители в цялата страна. НЕО е компания която е изградила ИМЕ. Име и доверие градено с години и което клиентите познават, вярват в него, име което е гаранция за добро обслужване и доволни клиенти. Присъединете се и Вие към голямото семейство на НЕО ДИЗАЙН. Изработваме водоустойчиви мебели за баня и различни огледала за баня - без осветление, с осветление, с нагреватели против изпотяване и други.

НЕО – ВИНАГИ НАЙ - ДОБРИ ЦЕНИ!
НЕО предлага стоки и услуги на най-добри цени. Повечето от стоките ни се предлагат на цени на производителя и дори под тези цени. Затвореният цикъл на внос, производство, търговия в собствени магазини, гарантира конкурентните цени.

ОТСТЪПКИТЕ, които даваме са от реалните цени на производители и доставчици, а не от предварително завишени цени на стоките или услугите за проектиране, монтаж и т.н. Отстъпките в никакъв случай не са за сметка на качеството на стоките и услугите. Напротив ние предлагаме качествени стоки и услуги за обзавеждане за баня.

Сравнете продукт на определена търговска марка и ще се убедите сами. Няма да съжалявате, защото ще пазарувате на добри цени, ще получите качество и гаранция и след време когато решите да ремонтирате или реновирате банята си пак ще пожелаете да се върнете при нас. Цените ни са добри, а повечето от услугите ни са БЕЗПЛАТНИ за клиенти на НЕО ДИЗАЙН.

НЕО – ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ
Добрите цени и гаранцията за качествени стоки за баня са в резултат, не само от собственото производство, но и от факта, че сме вносители на голяма част от продуктите за баня, а също така и дистрибутори на повечето от утвърдените производители. За останалите стоки сме избрали най-добрите доставчици.

НЕО – ТЪРГОВИЯ с цялостно обзавеждане за баня
Освен производство и внос на стоки за баня, компанията ни се е насочила към търговия със стоки и услуги за баня, предлагаме цялостно ПРОЕКТИРАНЕ и ОБЗАВЕЖДАНЕ за баня, като за жилищни помещения, така и за обществени помещения. НЕО осигурява затворен цикъл от снемането на точни размери, до производството, доставката и монтажа. Реализираме стандартни проекти, индивидуални проекти на клиенти, нестандартни проекти и дизайнерски проекти. Работим съвместно със строители, майстори, архитекти, проектанти и дизайнери.

УСЛУГИ
НЕО ДИЗАЙН в стремежа си максимално да улесни клиентите си и да задоволи всички техни изисквания, предлага широка гама от услуги в сферата на:

 • обзавеждането за баня
 • ремонта на банята
 • проектирането на банята
 • дизайна на банята