logo

Монита ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма “Монита” е създадена през 1999 г. Специализирана е в производството и дистрибуцията на млени меса и месни полуфабрикати.

През 2004 година изгражда новата си производствена база със съпътстващите я хладилни помещения в град Димитровград, кв.Черноконево със площ 1500 кв.м.

През 2014 година с новото разширение на хладилните камери достига обща застроена площ от 2000 кв.м. Капацитетът на компанията в момента при едносменен режим на работа е 11 тона, като това включва месни заготовки от раздробени и нераздробени меса.

Производственият процес се осъществява с машини и съоръжения на водещите европейски производители в бранша като Seydelmann,Vemag, Schröder,Waldyssa.

Специализираните обучения на служители в страната и чужбина са част от политиката на фирмата. С това тя цели запознаването им с най-новите тенденции в европейските практики.

От 2012 насам фирма “Монита” реализира два успешни проекта. На 12.12.2012 отвори врати първият магазин “Монита” в град Раднево. Вторият проект е създаването на фирмен склад в град Бургас през 2011 г. Чрез него се дава възможност на клиентите да опитат нещо ново или просто да се насладят на нещо вече любимо. Транспортът се извършва със собствени хладилни коли, с което се гарантира бързина и сигурност при доставките. “Монита” създава и утвърждава традиции в продължение на 15 години.

ПРОДУКТИ:
Основен дял в производството заемат месните заготовки от раздробени меса, като различните видове кайми, кебапчета, кюфтета и сурови наденици. Фирмата става известна в региона с продуктите под марката “Монита”, които са синоним на постоянно качество и разумни цени.

Освен с грижливо подбраните суровини за отделните групи продукти, "Монита" се гордее и с хармонично съчетаните натурални подправки, които оформят характерният им запомнящ се вкус.

Продуктите са подходящо опаковани: за заведенията за обществено хранене са в удобни картонени опаковки от по 30 до 56 броя в кашон, а за клиентите в магазините са предназначени продуктите пакетирани в тарелки.

През 2007 г. е стартирано производството на продукти от серията “За скара”, които много скоро заемат достойно място на пазара.

Друга група продукти, които прoизвежда фирмата, са месните заготовки от нераздробени меса – врат, бут, контра филе, които са крехки, овкусени и се приготвят бързо и лесно от всяка домакиня както печени на скара, така и пържени, и готвени.