logo

Месокомбинат 'Рони' Харманли

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма "РОНИ" ЕООД гр.Харманли е семейно предприятие, от  2000 г. произвежда месни продукти и деликатеси на българският пазар. Създадохме едно модерно месопреработвателно предприятие с високо технологично оборудване.

Използваме българско месо за производството на колбаси и разфасовки съхранявани в съвременни хладилни инсталации, съобразено с европейските критерии за производство на храни. При нас работят обучени и квалифицирани специалисти, които следят всички производствени режими и заложени параметри.

Стремежът ни е месните продукти да се произвеждат с отлични вкусови качества при безопасни условия и стриктен контрол. Ръководството на фирмата осъзнава значението на безопасността на храните и е ангажирано с конкретни цели за постигане на законодателните и нормативни изисквания като и желанията на нашите потребители.

В тази връзка, във фирмата е разработена и внедрена система за анализ на опасностите и контрол в критичните точки НАССР, с която гарантираме качеството и безопасността на произвежданите от нас продукти. Фирмата има право да осъществява търговия със страни от ЕС,  изнася за Белгия, Холандия, Испания, Гърция.РОНИ ЕООД гр.Харманли работи с българско охладено месо и предлага на пазара прясно месо, както и богат асортимент от пресни и сухи колбаси, кайма и деликатеси.

Продуктовият асортимент на "РОНИ" ЕООД е голям  и обхваща следните групи храни:
1.1. СУРОВО-СУШЕНИ ПРОДУКТИ
1.2. ТРАЙНИ ВАРЕНО ПУШЕНИ КОЛБАСИ
1.3. МАЛОТРАЙНИ КОЛБАСИ И ДЕЛИКАТЕСИ
1.4. КАЙМА, МЕСНИ ЗАГОТОВКИ И РАЗФАСОВКИ
1.5.МЕСНИ ПРОДУКТИ "СТАРА ПЛАНИНА"